۷ راز آشپزخانه ای، که هر کس نمی داند!
دانستن اين نكات به شما كمك ميكند تا در شرايط خاص بتوانيد با راهحلهاي ساده مشكلاتي را كه در طول روز در آشپزخانه تجربه ميكنيد، پشت سر بگذاريد.
برترین ها : دانستن اين نكات به شما كمك ميكند تا در شرايط خاص بتوانيد با راهحلهاي ساده مشكلاتي را كه در طول روز در آشپزخانه تجربه ميكنيد، پشت سر بگذاريد.
اگر بعد از پاك كردن بادنجان يا خرد كردن سبزي سرانگشتان و كف دستتان رنگي شده و رنگ پوست بادنجان يا سبزي را بهخود گرفته است پيش از آنكه آن را با صابون بشوييد با كمك پنبه آغشته به الكل يا آب ژاول دستهايتان را پاك كنيد.
اگر درون سطل نگهداري از برنجتان حشرههاي ريز و كوچك ميبينيد براي از بين بردن آنها توصيه ميكنيم مقداري نمك لابهلاي برنج بپاشيد. اما حتما مراقب باشيد كه هنگام استفاده از برنج آن را بهخوبي بشوئيد.
براي پيشگيري از فاسد شدن سبزيهاي در يخچال مراقب باشيد در موقع جابهجا كردن موادغذايي حتما گوشت و ماهي را جدا از سبزيها و ميوهها قرار دهيد.
ادويهها و سبزيهاي معطر را همواره درون شيشهها و ظروف در بسته نگاه داريد. نگهداري آنها در ظروف در باز بو و عطر اين گياهان را از بين ميبرد.
پس از سرخ كردن سير و پياز در خانه براي از بين رفتن بوي غذا ميتوانيد از دانههاي معطر قهوه و دارچين استفاده كنيد.
براي پيشگيري از كپك زدن ترشي يا مربا كافي است مقداري گلپر به ترشي و مقداري دارچين به مرباي خود اضافه كنيد. اين مواد بهدليل خاصيت ضدعفوني كنندهاي كه دارند مانع از كپك زدن ميشوند.
براي نچسبيدن سيب زميني خرد شده به ماهيتابه هنگام سرخ شدن پس از داغ شدن روغن كمي نمك درون ظرف بريزيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
زحمت می کشین واقعاً، اینارو که همه می دونن. :o
آره منم مي دونستم همش تابلو بود هرچند هنوز خانه دار نيستم