چرا نباید نوشابه بخوریم؟ +ویدیو
در این فیلم، پس از آنکه محتوای یک نوشابه را میجوشانند، ۸ قاشق شکر باقی میماند که محتوای اصلی نوشابه را تشکیل میدهد.
در این فیلم، پس از آنکه محتوای یک نوشابه را میجوشانند، ۸ قاشق شکر باقی میماند که محتوای اصلی نوشابه را تشکیل میدهد.
نظر کاربران
همچین تکان دهنده ام نبود..... از پالم که بدتر نیست.... خدائیش چرا هی جو میدید.. خوب همه میدونن توش شیکر دیگه .. انگار زهرماررهههه توششش
حداقل اینه که همه استفاده کنندگان نوشابه میدونند که نوشابه حاوی قند بالایی میباشد و آگاهانه ازاون استفاده میکنند ولی خطرناک اینه که طرف کلی هزینه میکنه تا لبنیات تهیه کنه وازپروتئین وکلسیم اون استفاده کنه امادر عوض روغن پالمی که ازش خبر نداره باعث چربی وکلسترول خونش میشه.