مادرانی که کودکان را افسرده می کنند
در تحقیقی که به تازگی توسط مراکز علمی معتبر جهان انجام شده نشان میدهد داروهای «اساسآرآی» که از جمله معروفترین داروهای ضدافسردگی هستند، ریسک ايجاد نقص در اعضای بدن جنين را افزایش میدهند.
در تحقیقی که به تازگی توسط مراکز علمی معتبر جهان انجام شده نشان میدهد داروهای «اساسآرآی» که از جمله معروفترین داروهای ضدافسردگی هستند، ریسک ايجاد نقص در اعضای بدن جنين را افزایش میدهند. این داروها فعالیت سروتونین- که یک انتقال دهنده عصبی است- را در بدن کنترل و تا حدی مختل میکنند.
افسردگی در دوران بارداری موضوع جدیدي نیست و بسیاری از زنان باردار همواره با آن مواجه میشوند و بسیاری از آنها برای رفع این مشکل به مصرف داروهای اساسآرآی روي میآورند و ناخواسته سلامت جنین را به خطر میاندازند. یکی از این دو تحقیق که در انگليس انجام شد ۱۱ سال طول کشید و در جریان آن نیم ميلیون زن باردار مورد مطالعه قرار گرفتند. آمار منتشر شده این بررسی نشان میدهد احتمال به دنیا آوردن کودکان معلول یا با نقص در اعضای بدن، بین مادرانی که داروهای اساسآرآی مصرف میکنند ۱۰ برابر بیشتر از دیگر مادران است. تحقیق دوم اثر مصرف این داروها توسط مادر را در رفتار و شخصیت فرزند او در سالهای بعدی زندگیاش مورد بررسی قرار داده بود. در این مطالعه نیز جامعه آماری بزرگی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد کودک مادرانی که داروهای ضد افسردگی مصرف میکنند، بیش از دیگران دچار ناراحتیهای روانی میشوند. گوشهگیری و افسردگی به ویژه در سنین پایین و توهم از جمله این بیماریهاست که مادران با مصرف اساسآرآیها نوزادانشان را در خطر آنها قرار میدهند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر