كم كردن وزن در دوران شيردهي اصول خاص خودش را دارد. معمولا نصف انرژي كه براي توليد شير در بدن مادر لازم است، از چربي ذخيره شده در دوران بارداري تامين ميشود و نصف ديگر از غذاهايي كه مادر ميخورد....
كم كردن وزن در دوران شيردهي اصول خاص خودش را دارد. معمولا نصف انرژي كه براي توليد شير در بدن مادر لازم است، از چربي ذخيره شده در دوران بارداري تامين ميشود و نصف ديگر از غذاهايي كه مادر ميخورد.... بنابراين اگر مادري بخواهد در زمان شيردهي با سرعت زيادي وزنش را پايين بياورد، بهطور حتم نتيجهاي نميگيرد و با اين شيوه هم خودش عصبي ميشود و هم خطر ايجاد اختلال در شيردهي او بهوجود ميآيد. با اين حساب اگر مادري نتوانست تا يك سال پس از زايمانش به وزن مناسب برسد، بايد رژيم بگيرد اما رژيم دوران شيردهي و نه رژيمي مانند همه افراد ديگر! محققان اخيرا گفتهاند در دوران شيردهي، مادران نبايد از حدود ۲ كيلوگرم بيشتر در ماه، وزنشان را پايين بياورند و بهطور كلي رژيم در دوران شيردهي بايد بسيار ملايم باشد. يك مادر شيرده بايد حداقل روزي ۵ واحد شير و لبنيات بخورد تا از نظر شيردهي مشكلي برايش پيش نيايد و استخوانهايش هم آسيب نبيند. البته شير و ساير لبنياتي كه مادر شيرده ميخورد بايد كمچرب باشد تا به كاهش وزنش كمك كند.
منبع : مجله شهرزاد
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر