۸۸۸۱۷
۲ نظر
۵۰۳۸
۲ نظر
۵۰۳۸
پ

تصاویری دلخراش از سلاخ خانه فیل ها...

پارک ملی زاکوما با ۳۰۰۰ کیلومتر مربع مساحت در جنوب کشور چاد واقع شده است. این پارک در سال ۱۹۶۳ تاسیس شد و نخستین پارک ملی چاد محسوب می شود.اما سال ها جنگ داخلی در این کشور آفریقای مرکزی موجب شد تا علفزارهای وسیع پارک زاکوما جولانگاه شکارچیان قاچاق باشد.

جام جم آنلاین: به گزارش نشنال جئوگرافیک، شکارچیان قاچاق بیش از ۳۰ سال حتی از کشورهای همجوار سودان و کامرون وارد پارک زاکوما چاد شده و فیل ها را به خاطر عاجشان قتل عام کردند. به طوری که تعداد فیل های چاد که ۵۰ سال پیش به بیش از ۵۰ هزار راس تخمین زده می شد امروزه به ۱۲۰۰ راس رسیده است. در سال ۲۰۰۵ تعداد فیل ها در پارک حفاظت شده زاکوما حدود ۴۰۰۰ راس بود که در سال ۲۰۱۳ به ۴۵۰ راس کاهش یافته است.

از سال ۱۹۸۹ اتحادیه اروپا برنامه ای را برای حفظ بقای فیل ها با کمک دولت چاد آغاز کرده است که تا به امروز ادامه دارد. اما تعداد کم نگهبانان و افزایش قیمت عاج موجب شده که شکارچیان قاچاق کماکان به کشتار فیل ها به ویژه در مناطق پیرامونی پارک زاکوما که فاقد محافظ هستند ، ادامه دهند. زاکوما ، سلاخ خانه فیل ها.



تصویر یک گله فیل در علفزارهای پارک زاکوما که در ساحل شرقی بحرالسلامت در جنوب کشور چاد واقع شده است. سرنوشت این گله کوچک از فیل ها در پرده ابهام قرار دارد زیرا شکارچیان قاچاق به راحتی به داخل این پارک ملی محافظت شده برای شکار فیل ها رخنه می کنند.



تصویر غم انگیز لاشه دو فیل که توسط قاچاقچیان کشته شده و عاج هایشان به یغما رفته است. در سال ۲۰۰۵ هنوز نزدیک به ۴هزار فیل در پارک زاکوما زندگی می کردند اما در سال ۲۰۰۶ به طور متوسط روزانه ۳ فیل توسط قاچاقچیان کشته شده و ۱۰ نگهبان این پارک نیز که برای حفاظت از آنها تلاش می کردند به قتل رسیده اند.



لاشه یک فیل که به دلیل عاج هایش توسط شکارچیان قاچاقچی کشته شده است.در ۹ سال اخیر حدود ۹۰ درصد فیل های زاکوما کشته شده اند.



تصویر یک گله فیل در میان علفزارهای خشک پارک زاکوما. در تصویر لاغری نسبی فیل ها کاملا مشخص است.بخش اعظم عاج فیل های کشته شده در پارک زاکوما از طریق بنادر نیجریه در داخل کانتینرها به چین قاچاق می شود.



منظره ای هوایی از یک گله بوفالو درعلفزارهای پارک زاکوما.علاوه بر شکارچیان قاچاق دامداران محلی نیز در صورتی که فرصت یابند دست به کشتار فیل ها می زنند تا بتوانند گله های خود را در پارک ملی زاکوما به چرا ببرند. اما گله های بوفالوی وحشی نیز رقیب دام های آنها هستند.



شکارچیان قاچاق پس از کشتن یک فیل با سلاح خودکار با تبر عاج هایش را از پیکرش جدا می کنند.



منظره اجساد فیل هایی که توسط شکارچیان قاچاق قتل عام شده و عاج هایشان با اره و تبر جدا شده است.اعراب چادرنشین سوار بر اسب و مسلح به تفنگ های آک -۴۷ به راحتی قادر به تعقیب گله های فیل بوده و اغلب این جانوران باشکوه را با شلیک رگبار به قتل می رسانند.



یک گله فیل از آخرین بازماندگان این جانوران با شکوه در پارک زاکوما.



فیل ها در حال سیراب شدن از برکه ای در پارک زاکوما. در فصل خشک وجود دام های اهلی دامداران فیل ها را با مشل آب مواجه می کند.



آیا تا پایان این دهه نسل فیل های پارک زاکوما به طور کل منقرض می شود یا اینکه تلاش های سازمان های حفظ محیط زیست نتیجه داده و کشتار این جانوران باشکوه پایان می یابد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • masi

    درسته که وحشیانه و بی رحمانست اما اینا همش از فقر و گرسنگیه.آدما تو این شرایط حتی انسان رو هم میکشن تا زندگیشون رو تامین کنن چه برسه به فیل و ... بهته جایه محافظت از این حیوانات بیشتر به فکر شکم و فرهنگ مدم باشن. البته بعضی ها هم که خوی وحشیگری دارن شکم بچه خرسها رو پاره میکنن و فیلم میگیرن و چندر غاز جریمه میدن و رها میشن آجه اینجا ایرانه...!

  • هامفی

    چه بی رحمانه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج