میوهها و سبزیجات در گذشته چه شکلی بودند؟
بر کسی پوشیده نیست که سبزیجات و میوههای امروزی با اجدادشان بسیار فرق دارند. بشر تلاش قابل توجهی کرده تا شکل و طعم آنها را بهتر کند.
برترینها : بر کسی پوشیده نیست که سبزیجات و میوههای امروزی با اجدادشان بسیار فرق دارند. بشر تلاش قابل توجهی کرده تا شکل و طعم آنها را بهتر کند. در این مطلب میبینید که موز، بادمجان و سایر میوهها و سبزیجات قبل از اینکه انسان تصمیم به تغییر آنها بگیرد چه شکلی بودند.
هندوانه
هندوانه
این نقاشی قرن هفدهمی نوعی هندوانه را نشان میدهد که هیچکس در دنیای مدرن ندیده است. خوشبختانه دانشمندان توانسته اند هندوانههای کوچک و سفید را به هندوانههای بزرگ و قرمزی که میشناسیم تبدیل کنند.
موز
مردم پاپوآ گینه نو و جنوب شرق آسیا، ۱۰ هزار سال است که از طعم موز لذت میبرند. اما، تنها ۷۰۰۰ سال است که موز شناخته شده است. در آن زمان طعم و ظاهرشان با موزهای امروزی بسیار متفاوت بود. موزهای امروزی ترکیبی از موز آکوامیناتا و موز بالبیسینا هستند، اما طعم و ظاهرشان بسیار بهتر شده است.
مردم پاپوآ گینه نو و جنوب شرق آسیا، ۱۰ هزار سال است که از طعم موز لذت میبرند. اما، تنها ۷۰۰۰ سال است که موز شناخته شده است. در آن زمان طعم و ظاهرشان با موزهای امروزی بسیار متفاوت بود. موزهای امروزی ترکیبی از موز آکوامیناتا و موز بالبیسینا هستند، اما طعم و ظاهرشان بسیار بهتر شده است.
بادمجان
اولین بادمجانها در چین رشد میکردند و با بادمجانهای امروزی بسیار فرق داشتند. آنها خاردار، کوچک و در رنگهای مختلف از زرد تا آبی آسمانی بودند. زمان و تلاش زیادی صرف شد تا بادمجانها امروزی تولید شوند. اما ارزشش را داشت، نه؟
هلو
هلو هم قبلا بسیار متفاوت بود. آنها بیشتر شبیه گیلاس بودند تا میوههای بزرگ و آبداری که ما امروز به نام هلو میشناسیم. هلو اولین بار ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد در چین شناخته شده و بعد تغییر کرده تا به شکل و طعم امروزی درآمده است.
هلو هم قبلا بسیار متفاوت بود. آنها بیشتر شبیه گیلاس بودند تا میوههای بزرگ و آبداری که ما امروز به نام هلو میشناسیم. هلو اولین بار ۴۰۰۰ سال قبل از میلاد در چین شناخته شده و بعد تغییر کرده تا به شکل و طعم امروزی درآمده است.
خیار
اجداد خیارهای امروزی خاردار و پر از دانه بودند. اما آنها سمی هم بودند؛ و برای اهداف درمانی استفاده میشدند. خیار به عنوان ماده خوراکی اولین بار ۶۰۰۰ سال پیش در هند استفاده شد.
آواکادو
آواکادو در هزاره سوم قبل از میلاد بومی شد. آزتکها این میوه را روغن جنگلی مینامیدند. ابتدا فقط از هسته آنها استفاده میشد که له شده، با دوده ترکیب و به عنوان دارو استفاده میشد. در آن زمان هسته آواکادو ۸۰% حجم میوه را تشکیل میداد.
گوجه فرنگی
اولین گوجهها مثل گیلاس کوچک و تیره بودند. آنها از آمریکای جنوبی آمدند. اما در اروپا تصور میشد آنها سمی هستند و به عنوان گیاه زینتی کاشته میشدند.
پ
نظر کاربران
چه عجب تو این یه مورد شانس آوردیم که تو قرن حاضر به دنیا اومدیم.
پاسخ ها
همه چیز و زود قبول نکن دوست من عکسارو با دقت بررسی کن این خبر صحت نداره.
والا
خیلی خوب بود. این مطلب انتخابش کار هر کی یوده عالی بود.
من فکر میکردم خدا هندونه رو این شکلی کرده.موقع خوردنش چقدر خدا رو شکر میکردم
پاسخ ها
خوب حالا برو خودتو شکر کن بی نمک
شما هنوزم از خدا تشکر کن یه نقاشی و چهار تا مطلب بدون منبع و غیر مستند که نمیشه دلیل بر تغییر چیزی! تصاویر گذشته این میوه ها چطور با این کیفیت به دست شما رسیده؟
. درست فکر میکردی
اووکادو رو من تا الانم نخوردم تا حالا
پاسخ ها
دیدم یه جا میفروختن دونه ای 19 هزار تومن
اگر بلد نیستی درست کنی نخر چون اگر خوب درست نشه مثل بار اول من مزه زهر مار میده
من عاشق بادمجونم.
هندوانه هایی که محلی هستند یا اصطلاحا بهشون میگیم ولایتی هنوز هم این شکلی هستند دلیل این شکلی بودنش اینه که زود از داخل ترش میشن
چرا دروغ میگید اون خیار خاردار هنوزم هست و هیچ ارتباطی به خیار خوراکی نداره.
پاسخ ها
افرین هنوزم بصورت وحشی در صحرای افریقا سبز میشن
به تصویر هلو دقت کنید برگ دو تا درخت کاملا با هم متفاوتهه یعنی اون عکس اول اصلا هلو نیست بیشتر شبیه زیتون قرمز هست تا هلو ، مردم رو هالو فرض کردین .
اون گوجه خشک شده از برگاش معلومه
دروغ گویی با تصاویر جعلی فقط میخوان بگن همه چی دست بشر بوده زشته بخدا
عکسا باهم کاملا فرق دارن این متن خالی بندیه.
جالبه
با مشتی دروغ و چند عکس بی ارتباط داری بی خدایی رو ترویج میکنی برترین ها حواست باشه ، همون نظریه ابلهانه که انسان از نسل میمون هست و به تدریج رشد پیدا کرده رو به نحو دیگه در مورد میوه ها داری بیان میکنی اون گوجه کاملا مشخصه که یه بوته گوجه خشک شده و از بین رفته هست ، تصویر هلو اصلا تصویر اول درخت هلو نیست هندوانه هم یه نقاشی رو مستند خودت قرار دادی اون موز هم میتونه یه موز نارس باشه. این تصاویر قابل استناد نیست.
پاسخ ها
من در مورد همه میوه ها نمیتونم نظر بدم ولی موز درسته و من عکسایی مربوط به فسیلاشم دیدم و تو مجله علمی در موردش خوندم
اون گوجه فرنگی پلاسیده ایرانه
مرسی . خداروشکر لااقل تو این موضوع شانس اوردیم !!! یکم بد ترکیب نبودن ؟؟؟؟
من ممنونم از هرکی که خیار رو به شکل امروزی درآورد، من عاشق خیارم
پاسخ ها
اسمش ابوخیار ابن خیارانی بوده
کاش هلو همونجور بدون پرز باقی میموند
واقعا بخاطر پرزهاش میوه ی بی خواصیه
چه جالب. مرسى
با این پست حالمو بد کردی
پاسخ ها
پس یادت باشه عکسای مربوط به جنگ و نسل کشی و اسید پاشیو که اصلا نبینی وگرنه حتما سکته میکنی لطیفه جان!!
چرا در باره ی هندوانه ی ابوجهل و خیار عمروعاص چیزی ننوشته!؟