۷۸۵۵۹۵
۱۲ نظر
۵۰۴۴
۱۲ نظر
۵۰۴۴
پ

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

شاید هر یک از ما حداقل یکبار با هواپیما به جایی مسافرت کرده باشیم و این وسیله را به لحاظ صرفه جویی در وقت و تامین رفاه بر دیگر وسایل حمل و نقل ترجیح دهیم اما آیا شده این کنجکاوی را داشته باشیم که بپرسیم نحوه تهیه غذا در هواپیما چگونه است؟

خبرگزاری ایسنا - سمیه رعیت: شاید هر یک از ما حداقل یکبار با هواپیما به جایی مسافرت کرده باشیم و این وسیله را به لحاظ صرفه جویی در وقت و تامین رفاه بر دیگر وسایل حمل و نقل ترجیح دهیم اما آیا شده این کنجکاوی را داشته باشیم که بپرسیم نحوه تهیه غذا در هواپیما چگونه است و چرا بعضی اوقات طعم غذا در آسمان متفاوت از زمین است و آیا خلبان، کمک خلبان و سایر کادر پروازی از همان غذایی که ما می‌خوریم، می خورند یا خیر؟

به گزارش ایسنا، در زیر به ۱۰ نکته درباره غذا خوردن در هواپیما برای مسافران علاقه‌مند به پرواز اشاره می‌کنیم که شاید برای بسیاری جالب باشد.

۱- غذای خلبان باید متفاوت از غذای کمک خلبان باشد. در بین شرکت‌های هواپیمایی این مساله امری کاملا ضروری به شمار می‌رود چرا که در صورت مسمومیت می‌توان مانع از بروز هر گونه حادثه دلخراش شد.

۲- هم چنین در صورت اصرار خلبان و کمک خلبان به خوردن یک نوع غذا، آنها باید در زمان‌های متفاوتی که از آن به عنوان "زمان امن" یاد می‌شود، از یک نوع غذا مصرف کنند.

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

۳- اگر فکر می‌کنید که غذای سرو شده در هواپیما طعم غذای مشابه در روی زمین را ندارد به این دلیل است که شما به محض ورود به جو حس چشایی‌تان را از دست می‌دهید. به گفته یکی از مدیران شرکت امریکن ایرلاین، حس بویایی و چشایی اولین حواسی هستند که شما آنها را در ارتفاع نزدیک به ۱۰ هزار متر از دست می‌دهید.

۴- بنابر مطالعات انجام شده از سوی مرکز آلمانی فرونهوفر، زمانی که وارد هواپیما می‌شوید در درجه اول هوای داخل بر روی حس بویایی شما تأثیر می‌گذارد و همزمان با بالارفتن هواپیما تا ارتفاع ۱۰ هزار متری فشار هوا به صورت تدریجی کاهش یافته و رطوبت هم به کمترین درجه ممکن یعنی نزدیک به ۱۲ درصد می‌رسد. کاهش فشار هوا و رطوبت از میزان حس چشایی شما تا ۳۰ درصد می‌کاهد.

بدین ترتیب با کاهش حس بویایی و چشایی ما غذایی بی طعم و بی بو را میل می‌کنیم. هم چنین بر اساس این تحقیقات صدای موتور هواپیما نیز بر حس چشایی تأثیر گذاشته و باعث می‌شود تا ما غذا را بی نمک و یا بی مزه بدانیم.

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

۵- برخی مهمانداران توصیه می‌کنند برای اینکه غذای داخل هواپیما برای شما مزه‌دار باشد می‌توانید از نمک و ادویه کنار غذا استفاده کنید یا کمی نمک و ادویه به همراه داشته باشید.

۶- غذاهایی که داخل هواپیما میل می‌کنید در آشپزخانه‌ای در روی زمین و احیانا نزدیک به فرودگاه تهیه می‌شوند، سپس بسته بندی و در داخل یخچال‌هایی نگهداری می‌شوند.

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

۷- در داخل هواپیما نمی‌شود از ماکروویو یا اجاق‌های معمولی برای گرم کردن غذاها استفاده کرد از این رو اکثر شرکت‌های هواپیمایی از اجاق‌های قابل حمل حرارتی که می‌توانند هوای گرم و خشک را تولید کنند، استفاده می‌کنند.

۸- وعده‌های غذایی مربوط به هواپیماها تازه نیستند بلکه در بهترین حالت بین ۱۲ تا ۷۲ ساعت قبل از هر پرواز آماده می‌شوند. این وعده‌ها می‌توانند طبق استانداردهای غذایی بین المللی تا ۵ روز به صورت یخ زده باقی بمانند.

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

۹- بسیاری از اعضای کادر پروازی توصیه می‌کنند تا در سفر بطری آب تازه به همراه داشته باشید و از چای و قهوه نیز استفاده نکنید چرا که آبی که در هواپیما برای تهیه چای و قهوه مورد استفاده قرار می‌گیرد از آب مخزنی است که معلوم نیست در چه فاصله زمانی تا پرواز پر شده و این امر مساله ای روشن است که آب راکد حاوی میکروب‌های بسیار است.

۱۰- اولین بار در ۱۱ اکتبر ۱۹۱۹ غذای از پیش آماده شده در پرواز لندن به پاریس سرو شد اما اولین آشپزخانه در هواپیما در سال ۱۹۳۶ و توسط هواپیمایی "یونایتد ایرلانز" راه‌اندازی شد.

۱۰ نکته جالب درباره غذا خوردن در هواپیما

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من اصلا پول ندارم با تاکسی برم و بیام چه برسه به اینکه سوار هواپیما بشم و غذاش رو امتحان کنم!

    پاسخ ها

    • Todoroki shouto

      این میگه تو هواپیما قهوه نخورین ابش کثیفه نمیدونه من تو

  • بدون نام

    میگم یه بادام زمینی و آب میوه که این همه توصیه و آداب نداره

  • بدون نام

    اتفاقا پذیرایی ایرلاین های ایرانی بد نیست. ایران ایر و ماهان که خیلی عالیه غذاهاشون. تو خطوط هوایی اروپایی شما مجبوری همه چی رو تو هواپیما بخری.

    پاسخ ها

    • غزل

      اتفاقا ایران ایر تور غذا هاش مزخرفن

    • بی نام

      ما ایرانیا همیشه یه چیزی برا نق زدن پیدا می کنیم. والا من از خارجیا شنیدم از ماهان تعریف می کنن بعد یه سری از ایرانیا میان فقط غر می زنن

    • غزل

      خب چون خلبان هاشون واقعا عالین ولی سرویس دهیشون ضعیفه

  • غزل

    پرواز های ترکیش و کورندون بهترین غذا هارو سرو میکنن
    ولی تو پرواز های داخلی میان جلوت یدونه اشترودل یخ زده بد طعم بسته بندی شده میندازن که تا چن روز بوی غذا که به بینیت میرسه عق میزنی
    تازه خود مهمانداز ها هم میشینن جلوت غذای مفصلی رو نوش جان میکنن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      مهندس ایران ایر هماست
      ایران ایر تور با ایران ایر فرق داره

    • غزل

      مگه من اسمی از شرکت اوردم ؟ :/

  • سمیرا

    آقا اول بذار ببینیم دیگه از این به بعد میشه هواپیما سوار شد یا نه...بعد تصمیم بگیریم ببینیم چی بخوریم!

  • K@M

    من از ترس سقوط اصلا لب به چیزی نمی‌زنم!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج