۷۶۴۰۴۳
۲۵ نظر
۷۰۴۷
۲۵ نظر
۷۰۴۷
پ

محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی!

بیماران روانی مرموز و زیرک هستند و اغلب ظاهرشان کاملا عادی است، به همین دلیل گاهی شناسایی آن‌ها غیرممکن است.

برترین‌ها - ترجمه از الهام مظفری : بیماران روانی مرموز و زیرک هستند و اغلب ظاهرشان کاملا عادی است، به همین دلیل گاهی شناسایی آن‌ها غیرممکن است. اما بیشتر اوقات، این افراد یک چیز مشترک دارند: شغل. کوین داتون، روانشناس و نویسنده بریتانیایی، سال هاست بیماران روانی را مطالعه می‌کند. او بر اساس تحقیقاتش ۹ حرفه‌ای که این افراد بیشتر انتخاب می‌کنند را تعیین کرده است که با هم می‌بینیم:

۹- کارمند دولت

کارمند دولت دهمین شغلی است که بیماران روانی انتخاب می‌کنند. این این افراد طالب قدرت و توانایی کنترل دیگران هستند که می‌توانند از طریق مشاغل دولتی به دست آورند. مواردی وجود داشته که دولت این افراد را با هدف مقابله با مشکلات خاص استخدام کرده است. مثلا در سال ۲۰۱۴، بریتانیا بیماران روانی را برای حفظ نظم در بحران استخدام کرد، چون این افراد احساسی به دیگران و اصول اخلاقی ندارند. آن‌ها باهوش و منطقی هستند؛ بنابراین کارشان را دقیقا آن طور که باید انجام می‌دهند.
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۸- سرآشپز

شغل آشپزی هم در میان بیماران روانی محبوب است، اما نه به خاطر دسترسی آسان به چاقو و آتش. بیماران روانی نسبت به استرس بسیار مقاوم هستند و می‌توانند در آشفتگی و هرج و مرج کار کنند. به همین دلیل در شرایط سختی مثل آشپزخانه‌های شلوغ بسیار خوب عمل می‌کنند.
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۷- افسر پلیس

پلیس‌هایی که در حملات شرکت می‌کنند یا در مناطق خطرناک کار می‌کنند احتمال بیشتری دارد که بیمار روانی باشند. چون بیماران روانی می‌دانند چطور در شرایط خطرناک و استرس‌زا خونسردی خود را حفظ کنند و حتی از این موقعیت‌ها لذت می‌برند. آمار نشان می‌دهد که ۴۰% از خانواده‌های پلیس‌ از خشونت خانگی رنج می‌برند؛ یعنی دو برابر بیشتر از خانواده‌های عادی!
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۶- روزنامه نگار

ویژگی‌های شخصیتی مثل فریفتن، جسارت و خشونت در یک روزنامه نگار بسیار خوب هستند و دیدن نام خود زیر یک مقاله جدید در هر روز می‌تواند متواضع‌ترین افراد را به شخصیتی خودشیفته تبدیل کند. این شغل بسیار پراسترس است به خصوص وقتی نیاز دارید حجم زیادی از اطلاعات به در بخور را در مدت کوتاهی جمع کنید؛ بنابراین نیاز به روحیه رقابتی دارید تا تلاش کنید بهترین باشید. این بهترین محیط کاری برای یک بیمار روانی است.
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۵- جراح

تحقیقات نشان می‌دهد احتمال ابتلا به بیماری روانی در جراحان بیش از سایر پزشکان است. آن‌ها بیش از بقیه باید تصمیمات سریع و حساس بگیرند که ممکن است با اصول اخلاقی هم تناقض داشته باشد و مجبورند در بدترین شرایط خونسرد بمانند. به همین دلیل جراحی یک از سخت‌ترین مشاغل دنیاست.

محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۴- فروشنده

وجود یک بیمار روانی در تیم فروش می‌تواند منجر به افزایش قابل توجهی در فروش شود. بیماران روانی با کمک اعتماد به نفس، جذابیت و توانایی کنترل افراد، بهترین فروشندگان هستند. آن‌ها عاشق رقابت هستند و به راحتی رقبای خود را شکست می‌دهند. این دقیقا همان چیزی است که کارفرمایان می‌خواهند.
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۳- رسانه

کار در رسانه سومین جایگاه را در میان مشاغل مورد علاقه بیماران روانی دارد. چون کار به عنوان مجری تلویزیون یا رادیو نیاز به آرامش و خونسردی در مقابل مخاطب دارد. داشتن ویژگی‌هایی مثل خودشیفتگی در این حرفه مفید است و به پیشرفتشان کمک می‌کند.
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۲- وکیل

کار کردن به عنوان وکیل، واقعا پراسترس است و نیاز به فریبندگی و مهارت صحبت کردن در جمع دارد. افرادی زیادی معتقدند که همه وکیل‌ها دروغگوهایی هستند که به اصول اخلاقی اهمیتی نمی‌دهند و فقط دنبال پول هستند. یک وکیل موفق باید بتواند دروغ بگوید و احساساتش را پنهان کند و به عواقب آن توجه نکند. یک وکیل روانی موفق در مصاحبه‌ای گفت: «در اعماق وجود من یک قاتل زنجیره‌ای کمین کرده است.»
محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی
۱- مدیر عامل

بیماران روانی وقتی تحت فشار هستند حس خوبی دارند. آن ها اغلب هرج و مرج ایجاد می کنند که به آن ها اجازه دهد از نگاه دیگران بهتر به نظر برسند و رقبای خود را شکست دهند. بسیاری از بیماران روانی از این روش برای صعود از نردبان شغلی استفاده می کنند. برخی تحقیقات نشان می دهد که 4% از مدیران شرکت های بزرگ واقعا بیمار روانی هستند و 20% از آن ها شدیدا مستعد بیماری روانی هستند. به همین دلیل مدیرعامل بهترین حرفه برای بیماران روانی است.

محبوب‌ترین مشاغل در میان بیماران روانی

روانشناسان مشاغلی که کمترین محبوبیت را در میان بیماران روانی دارند را مشخص کرده اند:

۱- بهیار
2- پرستار
۳- درمانگر
4- مهندس، صنعتگر
۵- آرایشگر و متخصص مد
6- کارمند خیریه
۷- معلم
8- مشاغل خلاق
۹- پزشک
10- حسابدار


این مشاغل به ارتباط و مراقبت از دیگران مربوط هستند و تنش کمتری دارند. البته مشاغلی که اشاره کردیم تنها برای بیماران روانی نیست. این رتبه بندی براساس ویژگی های بیماران روانی است مثل اعتماد به نفس، جسارت و بی تفاوتی. این ویزگی ها با موفقیت در این مشاغل خاص هم ارتباط دارند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کسب محبوبیت کاذب در شبکه های اجتماعی خصوصا با پول ددی و مفید نبودن برای اجتماع و خود حتی اندازه یک ببعی

  • خشم شب ( نیلوفر )

    نتیجه گیری اخلاقی من و پدرم بیمار روانی هستیم حالا اونو مطمئن نیستم ولی خودمو هستم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اولا چه ربطی داره حالا اینا این شغلا رو دوست داشتن دلیل نمیشه که تو و بابات بیمار روانی باشید
      دوما تو هنوز کوچیکی بزرگتر شدی امکان داره نظرت عوض شه

    • آرش

      میتونم بپرسم شغلت چیه؟

    • خشم شب ( نیلوفر )

      نه خوب من از ۵ سالگی ثبات شخصیت داشتم و علایق از اون موقع تا الان ثابت بوده

    • خشم شب ( نیلوفر )

      این که من شغل ندارم مشخصه ولی از همه ی این شغل ها خوشم میاد

  • bhwrak

    ینی کل کسایی ک یه کشورو اداره میکنن دیوونن!

  • بدون نام

    گزینه 8 رو خوب اومدی

  • بدون نام

    چه مسخره بود این مطلللب.... اصلا تعریف بیمار روانی چیه؟ مگه یه شکل و یه مدل بیمار روانی داریم؟؟؟
    به نظرم اینا بیشتر تعریف آدم جسور و خودخواهه تا روانی!!

    پاسخ ها

    • جنال

      منظور از بیمار روانی .دیوونه ای که تو دیوونه خونه هست نیست.منظورش افرادی با اختلالات روانی ضعیف هست و نه حاد مثل بیماری های اسکیزوفرنی .سادیسم و..

    • خشم شب ( نیلوفر )

      اگه حرف شما درست باشه جنال عزیز برترینها دقیقا داره منو میگه

    • بدون نام

      خودخواهی ام یه نوع بیماری روانیه دیگه

    • بدون نام

      جنال عزیز منم منظورم بیمارای روانی بستری شده نیست. دقیقا منظورم همنیه که مگه یه مدل بیمار روانی داریم که به طور کلی میگن بیمار روانی... تعداد بسیار زیادی ناهنجاری روانی داریم که هر کدوم علائم خاص خودشو داره که ممکنه تو این ویژگی هایی که میگن نگنجه!

    • بدون نام

      به نظرم خودخواهی ناهنجاری روانی نیست صرفا یک ویژگیه که از نظر بعضیا بده بعضیا خوب!

  • پریسا (همون پری)

    اگه اینجوریه که همه ی کنکوریا روانی ان.. :/

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ⁦:-)⁩

  • من از خونمون

    یعنی پدرم و من بیمار روانی ام
    چه چیزا

  • بدون نام

    بيچاره حسابدارا كه مجبورن كنار مدير عاملا كار كنند

  • بدون نام

    رئیس جمهور سابق

  • بدون نام

    جالب نبود

  • محمد

    تو ایران معلمی اولین گزینه

    پاسخ ها

    • آرنیکا

      شامل همه معلما نميشه هر شغلی ی سری افراد داره که متاسفانه هیچی نمیفهمن اما من خودم مامان و بابام معلمن از جونشون میزارن واسه بچه ها گاهی به من نمیرسه وقتشون

    • بدون نام

      خوب و بد در همه مشاغل هست اگه معلمی داد زد و عصبانی شد اون خیر و صلاح دانش اموز میخواد این دانش اموز که فکر می کنه معلم عقده ایه اما اینطور نیست پدرم معلم و من اینو
      میفهمم وقتی سر من یا بقیه داد میزنه از سردلسوزی هستش ک درسمون بهتر بشه

  • بدون نام

    مزخرف

  • پرستو

    خیلی عالی بود. همیشه از میزان بالای توهم رئیسام تعجب می کردم و فکر می کردم فقط اونا این مشکلو دارن، الان متوجه شدم مثکه این یه مشکل عمومیه روساست!!! البته اغلب روسا نه همه.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج