باورش سخت است، ولی اینها کیک اند!
لوئیز کائولا، قناد آماتور انگلیسی، کیک های جالبی خلق کرده که در نگاه اول شاید فکر کنید غذاهای خوش آب و رنگ و لذیذی هستند.او اولین بار برای جشن تولد دوستش یک کیک به شکل سوسیس و سیب زمینی درست کرد و تحسین و تمجید حاضرین را جلب کرد.
برترین ها: لوئیز کائولا، قناد آماتور انگلیسی، کیک های جالبی خلق کرده که در نگاه اول شاید فکر کنید غذاهای خوش آب و رنگ و لذیذی هستند. لوئیز از کودکی عادت داشت در آشپزخانه به مادرش در پخت شیرینی کمک کند. او پس از خواندن رشته بازاریابی فشن در دانشگاه، شغلی در امور تبلیغاتی بدست آورد، ولی همچنان به درست کردن کیک در اوقات فراغتش ادامه داد. او اولین بار برای جشن تولد دوستش یک کیک به شکل سوسیس و سیب زمینی درست کرد و تحسین و تمجید حاضرین را جلب کرد و بدین ترتیب تشویق شد که کیک های جالب تری درست کند.
او در اوقات فراغت، کیک هایی به شکل غذاهای دیگر درست کرد و عکس آنها را در توئیتر و اینستاگرام خود منتشر کرد. خیلی زود سفارش های زیادی دریافت کرد و در نهایت این سرگرمی برایش جدی شد.
چند هفته پیش، این قناد تازه کار، از شغلش استعفا داد تا بتواند تمام توجه اش را روی نوآوری اش متمرکز کند و کیک های سبک خودش را با برند Poppy&Lulu بپزد و بفروشد.
البته در حال حاضر او فقط در حوزه لندن کیک پخش می کند، ولی امیدوار است که روزی بتواند این کار را در سطح کشور توسعه دهد.
لوئیز می گوید که هر یک از کیک های او چهار ساعت از وقتش را می گیرند و آزمون و خطای زیادی در روند پختن آنها وجود دارد. کیک محبوب او کیک رستبیف و سیب زمینی است و خودش می گوید که درست کردن کیک هایی به شکل مرغ، همبرگر، سیب زمینی سرخ کرده و بلال، سخت تر از بقیه است.
نظر کاربران
من کیک میخوام
آفرین داره