پیشرفتهای شگفت انگیز کشورهای مختلف
چه میشد اگر نگاهی به پیشرفتهای سایر کشورها میانداختیم و تجاربشان را آموخته و آنها را برای پیشرفت جامعه خود به کار میبردیم.
قطار هوایی، افسران پلیس جدید و خوابیدن در همه جا، چین
ایستگاه راه آهن جدید چین در عرض چهار ماه ساخته شد. این قطار که شبیه پانداست در امتداد سریعترین خط آهن معلق این کشور حرکت میکند. گنجایش این قطار ۲۳۰ مسافر است و سرعت آن به ۶۰ کیلومتر بر ساعت میرسد. این قطار برای شهرهای کوچک طراحی شده و ساخت و ساز شبکه معلق آن نسبت به ساخت ایستگاهها و تونلهای مترو زمان کمتری میبرد، به طوری که ساخت یک راه آهن کامل معلق ۳ تا ۵ ماه طول میکشد.
مقامات چینی به طور جدی از غازها استفاده کرده و با کمک این پرندگان از سرقت موتورسیکلت جلوگیری میکنند. دزدی که سگهای نگهبان را مسموم کرده و از نردهها پریده بود با سر و صدای غازها که توجه پلیس را جلب کردند دستگیر شد. دانشمندان معتقدند این حیوان پتانسیل بسیار خوبی دارد، چون دید پانوراما، شنوایی قوی و اگر احساس خطر کند، روحیه مهاجمی دارد.
چینیها چطور این کار را میکنند؟ توانایی چینیها برای خوابیدن در همه جا، توجه مردم سراسر جهان را به خود جلب کرده است حتی وبسایتی هم تصاویر آنها را به نمایش میگذارد.
پیروزی مطلق بر زباله، سوئیس
۴۳% از زبالههای زوریخ بازیافت میشوند. محفظههایی برای جمع آوری کاغذ، فلز و شیشه در سراسر این شهر وجود دارد. حتی سطلهای زباله مخصوصی هم وجود دارد. سایر زبالهها در کیسههای پلاستیکی سفیدی انداخته میشوند که ۱.۵ یورو قیمت دارند. همه مردم سعی میکنند از پلاستیک کمترین استفاده را کنند و به همین دلیل زبالههای خود را به دقت دسته بندی میکنند. زباله سوزاند شده و از انرژی حاصل از آن برای گرمایش ۱۷۰ هزار خانه استفاده میشود که در آن دود کاملا پاکسازی شده و لولهها هیچ آسیبی نمیبینند.
خاکستر حاصل از سوزاندن زباله به خارج از شهر برده شده و در آنجا فلزات از جمله طلا را از آن استخراج میکنند. روی محفظههای زبالههای فلزی و شیشهای پیامی نوشته شده که افراد را از سروصدای این زبالهها آگاه میکند، زبالههایی مثل شیشه و فلز آخر هفتهها فقط از ۷ صبح تا ۸ شب میتوانند دور ریخته شوند تا سروصدای آن باعث آزار همسایهها نشود.
سیستمهای خدماتی و حمل و نقلی پیشرفته در ژاپن
قطار گلوله اولین بار در المپیک سال ۱۹۶۴ توکیو، دنیا را شگفت زده کرد. این قطار با سرعت ۲۱۰ کیلومتر بر ساعت حرکت میکند. امروزه قطارهای جدید شینکانسن (Shinkansen) همه رکوردها را شکسته و ۶۰۰ کیلومتر بر ساعت سرعت دارند. این قطارها از سال ۲۰۲۷ کار خود را آغاز خواهند کرد و در عرض ۴۰ دقیقه یا کمتر مسافت ۲۸۰ کیلومتر را طی خواهند کرد.
امروزه رباتها برای بیشتر مردم ژاپن عادی شده اند. صبحها یک ربات در رستوران برایتان پن کیک میپزد یا درهتل لباس خواب تمیز به شما ارائه میدهد. از همه جالبتر اینکه معلولین میتوانند با کمک رباتها راه بروند.
ژاپنیها اسکلتهای خارجی برقی ساخته اند که در همه آزمایشها موفق عمل کرده است. شخص هنگام استفاده از این اسکلت نیازی نیست برای راه رفتن دکمه خاصی را فشار دهد، چون پاهای رباتیک با دریافت تکانههای عصبی از عضلات شخص حرکت میکند.
یک فراکلانشهر روی یک جزیره مصنوعی؟ چرا که نه؟ منطقه تجاری بین المللی سوگوندو در فاصله ۶۵ کیلومتری فرودگاه قرار دارد. هدف اصلی این منطقه استفاده از تکنولوژی برای آسایش و راحتی است. هر یک از ساکنان کارت هوشمند ویژهای برای دریافت خدمات مختلف و استفاده رایگان از حمل و نقل عمومی دارند. کل شهر به سیستم دیتا متصل است و همه خودروها سیستم کنترل تردد خودرو مبتنی بر RFID دارند که اطلاعاتی درباره موقعیتشان در جاده و شرایط ساختمانها دارد. علاوه بر آسمانخراش ها، کانالهای آب، مراکز نمایشگاهی و اینترنت ۴G، پارک، مسیرهای دوچرخه سواری، ایستگاههای شارژ برای خودروهای برقی و ... هم وجود دارد.
بهترین جادههای جهان، آلمان
بزرگراههای آلمان واقعا تمام و کمال هستند. آنها ۳۰ تا ۵۰ سال بدون اینکه نیاز به تعمیر داشته باشند کار میکنند. تکنولوژی جاده سازی آنها شبیه یک کیک لایه لایه است.
این جادههای سازگار با محیط زیست وقتی داغ شوند هیچ گاز سمی متصاعد نمیکنند، هنگام شب سه برابر بیشتر نور را بازتاب میکنند و سطح ایمنی جاده انقدر بالاست که تنها ۵۰ % آن محدودیت سرعت دارد.
اسکناسهای پلیمری، استرالیا
از سال ۱۹۸۸، مردم استرالیا دیگر اسکناس هایشان را با چسب نمیچسبانند، چون اسکناسهای پلیمری دارند. اسکناسهای پلیمری در دویستمین سالگرد سکونت اروپاییها در این قاره منتشر شدند. این پولهای محکم و ضد آب فورا محبوب شدند. امروزه حتی اسکناسهای استرالیایی با تصاویر متحرک هم میتوان دید. به هر حال رویکرد استرالیا در ساخت اسکنانس توسط نیوزیلند، رومانی، گینه نو، ویتنام، برونئی، کانادا و مالدیو هم به کار گرفته شده است. بیش از ۲۰ کشور از جمله مکزیک و بریتانیا هم قصد دارند اسکناسهای جدیدشان را تغییر دهند.
خط عابر پیاده سه بعدی در ایسلند
مقامات ایسلندی تصمیم گرفته اند خطوط عابرپیاده موثرتری طراحی کنند. به همین دلیل نقاشان خطوط معمولی را به تصاویر سه بعدی تبدیل کرده اند که به نظر میرسد مکعب مستطیلهای سفیدی روی هوا معلق هستند. رانندگان سریعتر از خطوط عابر پیاده معمولی این خطوط را میبینند و به آنها توجه میکنند.
هلند پیشروی بی قید و شرط نوآوری است. تقریبا هر ۲۰ دقیقه یک نوآوری جدید ثبت شده در دانشگاه ایندهون ساخته میشود. علاوه براین، این کشور کوچک رتبه دوم را در صادرات محصول دارد. آنها از یک هکتار زمین ۲.۵ برابر بیشتر از سایر کشورها محصول کسب میکنند. هم چنین این کشور مقام اول تولید گوجه و پیاز و نیمی از بازار گل جهان را در اختیار دارد.
شرکت فولکس واگن یک خودروی معلق خارق العاده ساخته که هیچ چرخی ندارد و انرژی خود را از سیستم تعلیق الکترومغناطیس میگیرد که به خودرو کمک میکند روی جاده معلق بماند. این خودروی دو نفره عملکردهایی مثل رانندگی خودکار، شناسایی صدا، سنسور ضد تصادف و ... دارد. این نوآوری هیچ نوع گازی منتشر نمیکند که برای انسان و طبیعت مضر باشد و از ترافیک هم جلوگیری میکند.
نظر کاربران
تو. روشهای انواع دزدی و. اختلاس اگه میتونن با ما برابری کنن
پاسخ ها
عوضش رشد علمی ما یازده برار اوناس خخخخخخخخخخ
برابری ؟
ماهیچ
ما نگاه
پیشرفت تکنولوژی یعنی این ..یعنی چیزی که به کار مردم بیاد
نه اینکه ماصبح تاشب انرژی هسته ای تولید کنیم و دانشمندامون روشهای مبارزه باسرطان کشف کنن بعد مردممون از گرانی دارو نتونن دارو بخرن و توفقر دست وپا بزنیم
راستش من ازخودم خجالت کشیدم .به عنوان یه ایرانی چه گلی به سرکشورم زدم.هیچ.
اونا که مثل ما مدیران دزد و حروم خور ندارن، مردم کشور و مسئول هاشون دارن دل می سوزونن، فرق ما اینه که اونا به همدیگه اهمیت میدن و ما به خودمون
ما کجای دنیا ایستادیم؟!!
اقا چرا ناشکرید؟خب به جاش ما هم قراره یه چند سال دیگه یه میمون بفرستیم فضا!!چه تکنولوژی و پیشرفتی از این بالاتر میخواید اخه؟یکم شاکر باشید بابا.در ضمن ماهمین الانشو تکنوژی تولید اختلاسگر داریم که قول میدم تا ۲۰۰ سال دیگه هم هیچ کشوری به نصف تکنولوژی اون نمیرسن.پس مرگ بر امریکا!!!
سلام
وقتی یه کشور آموزش و پرورش سالم و با برنامه های آموزشی کاملا استاندارد و مطابق جهان پیشرفته داشته باشه خب پیشرفت هم حاصل میشه. کشور ما با این آموزش و پرورش متمرکز و دستوری یا بهتره بگم فرمایشی و به دور از هرگونه خلاقیت روز به روز رو به افول و فنای بیشتری خواهد رفت. سربلندی هر کشوری در دنیای فعلی وابستگی مستقیمی با آموزش و پرورشش داره.
عوضش ما دلقکهای اینستاگرامی داریم که هرکدوم هزاران کا فالوور دارن ،ولی اونا از این نعمتها محرومند!خدایا.....
بخدا اگه بخواییم همین راه رو ادامه بدیم روزی میاد که کشور های داغون آفریقایی مثل زیمبابوه مهد اقتصاد و تجارت میشن ما بد بخت ترین آدم های دنیا
به چه تکنولوژی هایی دست پیدا کردن ؛ خوابیدن در همه جا!!!!! غاز های پلیس!!!!!
ولی بقیشون انصافا تحسین برانگیز بودن. =:O
آمریکا هم هیچ جایی نداشت د این مطلب
در ضمن ما تقصیر خودمون است که پیشرفت نکردیم و فقط نشستیم بدی کشور را می گوییم