معروفترین شهرهای دنیا با لقبهای عجیبشان
تهران با جمعیت حدود ۸.۵ میلیون نفر پرجمعیت ترین شهر ایران و غرب آسیاست. موقعیت مرکزی و رونق اقتصادی تهران مهاجران بسیاری را به این شهر کشانده است. ساختار متنوع جمعیت تهران باعث شده که به «شهر ۷۲ ملت» لقب بگیرد.
نیواورلئان، آسان بزرگ
چرا به نیواورلئان بزرگترین شهر ایالت آریزونا "آسان بزرگ" می گویند؟ یکی از متداول ترین نظریاتی که در این زمینه ارائه می شود این است که نیواورلئان شهری است که امور را برای موزیسین ها راحت و آسان می گیرد. حتی نوازندگان خیابانی بسیار سهل و آسان در خیابان های این شهر به فعالیت می پردازند.
بخارست، پاریس کوچک
مهندسی و معماری شیک، پیشرفته و زیبا در بخارست پایتخت رومانی باعث شده تا به این شهر لقب پاریس کوچک را بدهند. شاید بخارست از نظر مساحت به اندازه ی پاریس نباشد، اما با دو میلیون نفر جمعیت ششمین شهر بزرگ اروپا به شمار می رود.
فلورانس، شهر زنبق ها
تعجبی نیست اگر مرکز توسکانی در ایتالیا را شهر زنبق ها بنامند. زنبق نمادی از فلورانس است ، زیرا در این شهر این گُل زیبا به وفور کاشته می شود.
تورنتو، نیویورک گِل آلود
پر جمعیت ترین شهر کانادا در طول زمان القاب و نام های مختلفی به خود دیده است. در سال های اخیر و در مدت زمانی که این شهر در حال بازسازی خیابان ها و سنگ فرش ها بود، به دلیل ریزش باران فضای گِل آلودی به وجود آمد. به همین دلیل شهر لقب نیویورک گل آلود را به خود گرفت، لقبی که هنوز هم با تورنتو باقی مانده است.
ژنو، پایتخت صلح
کشور سوئیس در طول تاریخ به بی طرفی در جنگ ها و فراخوان مستمر به صلح در سراسر جهان شناخته شده است. به دلیل آرامش نسبی موجود در ژنو اغلب گفتگوها و مذاکرات صلح آمیز در این شهر برگزار می شود. از سویی دیگر ژنو خانه ی ۲۰۰ سازمان بین المللی از جمله صلیب سرخ است.
سنگاپور، شهر شیر
شهر شیر فقط لقب این منطقه از جنوب شرق آسیا نیست، ترجمه ی تحت اللفظی سنگاپور هم شیر معنا می دهد، "سنگا" به معنای شیر و "پور" به معنای شهر است، سنگاپور یعنی شهر شیر، دلیل این نامگذاری به این علت بوده که در زمانهای گذشته این منطقه از آسیا زیستگاه شیرها بوده است.
قاهره، مادر دنیا
قاهره بزرگترین و مهمترین شهر مصر است و تعداد جمعیت آن به ۷ میلیون نفر می رسد، شاید به همین دلیل است که به آن لقب مادر دنیا را داده اند.
میلان، پایتخت مُد جهان
میلان مرکز مد جهان است و مهمترین مارک های جهانی لباس از جمله أرمانی، ورساچه، پرادا، دولچه أند گابانا و چند مارک دیگر باعث شده تا میلان چنین لقبی را به خود بگیرد.
بوینس آیرس، پاریس آمریکای جنوبی
بوینس آیرس بزرگترین شهر آرژانتین و پایتخت آن است و به پاریس آمریکای جنوبی شهرت دارد. دلیل چنین لقبی معماری و سبک اروپایی سازه ها و وجود تعداد زیادی از آمفی تئاترهای باشکوه و تاریخی در این شهر است.
پراگ، شهر صد برج
یکی از مهمترین القاب پراگ پایتخت جمهوری چک، شهر صد برج است. البته پراگ هزاران برج دارد.
سیدنی، شهر بندر
یکی از پرجمعیت ترین شهر های دنیا و استرالیا است و به دلیل وجود بزرگترین بندر طبیعی دنیا "بندر جکسون" لقب شهر بندر را به خود گرفته است.
تهران شهر ۷۲ ملت
تهران با جمعیت حدود ۸.۵ میلیون نفر پرجمعیت ترین شهر ایران و غرب آسیاست. موقعیت مرکزی و رونق اقتصادی تهران مهاجران بسیاری را به این شهر کشانده است. ساختار متنوع جمعیت تهران باعث شده که به شهر ۷۲ ملت لقب بگیرد.
فیلادلفیا، شهر «عشق برادرانه»
به شهر فیلادلفیا شهر عشق برادرانه می گویند، این لقب زمانی به فیلادلفیا داده شد که ویلیام پن «کویکر انگلیسی» فیلادلفیا را مکانی برای زندگی در صلح، آرامش و برادری با وجود هر پیشینه ای معرفی کرد.
اسلو، شهر ببرها
استفاده از عنوان «شهر ببرها» برای اسلو پایتخت نروژ اولین بار در سال ۱۸۷۰ میلادی و توسط یک نویسنده به نام «بیورنستیرن بیورنسون» به کار برده شد، بنا به ادعای این نویسنده ی قرن نوزدهمی اسلو آنقدر سرد و خطرناک بوده که باید عنوان شهر ببرها را به آن می دادند.
پتسبورگ، شهر فولاد
تعداد جمعیت پتسبورگ ۳۰۰ هزار نفر است و دومین شهر بزرگ ایالت پنسیلوانیا به شمار می رود. آن را شهر فولاد می نامند زیرا ۳۰۰ شرکت آهن و فولاد در این شهر فعالیت می کنند.
ارسال نظر