طنز؛ رسایی لیدر بعدی اصلاحات است
نه که فقط من خون به مغزم نرسد، بلکه تمامی کارشناسان، اهل فن، اهل عمل و تحلیلگران هم دیگر از واکنشها و اتفاقات سیاسی کشور سر در نمیآورند و دارند یکی یکی خودشان را به دریا میاندازند یا از روی بام پرت میکنند.
نه که فقط من خون به مغزم نرسد، بلکه تمامی کارشناسان، اهل فن، اهل عمل و تحلیلگران هم دیگر از واکنشها و اتفاقات سیاسی کشور سر در نمیآورند و دارند یکی یکی خودشان را به دریا میاندازند یا از روی بام پرت میکنند. یادش بخیر، زمانی مرزبندیهای سیاسی و جناحی معلوم بود و آدم تکلیفش را با سیاسیون میدانست. از دوران مهرورزی به این طرف یک مقدار چینش سیاسی تغییر کرد که قابل هضم بود، ولی الان اوضاع جوری شده که میزنی روی شانه نماینده مجلس، میپرسی «شما اصولگرایی یا اصلاح طلب؟» جواب میدهد «الان؟ یا الان؟» یا مثلا جبهه پایداری که اول مخالفت با برجام بوده بعد دست و پا درآورده، اعضایش میآیند از برجام حمایت میکنند. از آن طرف وحید یامینپور که تا دیروز عقیده داشت وزارت ارشاد باید با افرادی که بیشتر از یک بار پشت هم بوق میزنند برخورد کند، الان از لغو کنسرت شهرام ناظری گلایه میکند. اصولگراها به ريیسجمهور اعتراض میکنند که چرا به سهم خواهی اصلاحطلبان توجه میکنی؟ مگر آنها در انتخابات پشتت بودند که الان از کابینه انتظار دارند؟ بیا این لیست ما را همین طوری بده به مجلس!
خلاصه با وضعی که پیش آمده، پیش بینی میکنیم دو سه سال دیگر چینش سیاسی کشور به شکل زیر باشد:
میرسلیم با اخذ مجوز از جبهه اصلاحات، یک حزب رادیکال اصلاحطلب زده و هر روز یک افشاگری علیه قالیباف انجام میدهد. ريیس دولت اصلاحات به تازگی عضویت جمنا را پذیرفته و به این گروه ترنسفر شده و قرار است این بار در انتخابات مجلس برای آنها کلیپ بدهد.
با توجه به ایجاد خلا در هدايت جریان اصلاحات، اصلاحطلبان از رسایی درخواست میکنند که این مسئولیت را بپذیرد. رسایی هم شرط حضورش را تعامل با عارف و تبادل ژن خوب عنوان كرده و زیباکلام را هم به عنوان مشاور ارشد خود انتخاب میکند.
علی مطهری بعد از اینکه پنج سال دنبال پرونده آمران حمله فرودگاه شیراز دویده، خسته میشود و از سیاست کنار میکشد و یک کارگاه تولید ساپورت احداث میکند. قالیباف هم از سیاست خارج شده و با پاترول مدل 71اش مسافر میزند تا کف حساب بانکیاش خالی نشود و حسابهایش را مسدود نکنند. حتی روزنامه حامی دولت (کیهان) هر روز سندی از تعامل سازنده غرب با ایران را منتشر میکند و ارتباطات خوب بینالمللی را عامل پیشرفت و توسعه کشور میداند!
اما تنها چیزی که نه آن موقع، نه تا 100 سال بعدش تغییر نمیکند، توییتهای حمایتی حسام الدین آشنا از دولت است که به ازای هر 140 کاراکترش، 2000 کاراکتر باید خرج توضیح و جمع کردن قضیه شود. البته یک مساله دیگر هم عوض نمیشود و آن پایبندی ريیسجمهور به وعدههاست. ما هم نشستیم به در و دیوار خیره نگاه میکنیم.
ارسال نظر