۵۷۱۲۰۲
۲ نظر
۵۰۲۵
۲ نظر
۵۰۲۵
پ

آیا سفر انسان به خارج از سامانه خورشیدی ممکن است؟

سفر بشر به خارج از سامانه خورشیدی با استفاده از شیوه‌ها و فناوری‌های موجود به سوی نزدیک‌ترین ستاره به سامانه خورشیدی، پروکسیما قنطورس، هزار سال طول خواهد کشید.

وبسایت همشهری آنلاین: سفر بشر به خارج از سامانه خورشیدی با استفاده از شیوه‌ها و فناوری‌های موجود به سوی نزدیک‌ترین ستاره به سامانه خورشیدی، پروکسیما قنطورس، هزار سال طول خواهد کشید.

براساس گزارش فيوچريسم، اما از زماني كه دانشمندان به وجود سياره‌اي در مدار اين ستاره پي برده‌اند كه از قابليت سكونت برخوردار است، اشتياق بيشتري به محقق ساختن سفرهاي ميان‌ستاره‌اي پيدا كرده‌اند.
آیا سفر انسان به خارج از سامانه خورشیدی ممکن است؟

گيلوم آنگلاد-اسكود از اعضاي تيم اكتشاف سياره پروكسيما مي‌گويد اين كشف بسيار وسوسه‌انگيز است، اكنون كه مي‌دانيم سياره‌اي آنجاست، مي‌توانيم خلاقانه‌تر عمل كنيم. مي‌توانيم راه‌حل‌هايي بيابيم،‌شايد كاوشگرهاي ميان‌ستاره‌اي ارسال كنيم يا فضاپيمايي ويژه براي بررسي اين سياره اختراع كنيم.

با اين‌همه فاصله ۴.۲ سال نوري كه ميان زمين و پروكسيما قرار دارد براي كاوشگران فضا فاصله‌اي ترسناك است، و همين فاصله مي‌تواند در يافتن راه‌حلي براي غلبه بر آن تاخيري طولاني بياندازد.

برخي از مشتاقان سفرهاي فضايي نسبت به سفرهاي ميان‌ستاره‌اي بسيار خوش‌بين‌اند و معتقدند اگر قدم اول را هم‌اكنون برداريم، مي‌توانيم سال ۲۱۰۰ به پروكسيما قنطورس برسيم.

ديگر متخصصان مانند ماركوس يونگ محقق لابراتوار پژوهشي نيروي هواي آمريكا اما كاملا نااميد هستند: هيچ راه عملي براي سفرهاي ميان‌ستاره‌اي وجود ندارد. شايد ايده‌هاي مختلفي وجود داشته‌باشند كه در نگاه اول عملي به نظر آيند،‌اما با كمي بررسي به سرعت به غيرعملي بودن آنها پي خواهيد برد.

اما يونگ در عين حال معتقد است دانشمندان بايد به مطالعه روي مشكلاتي كه در مسير سفرهاي ميان‌ستاره‌اي وجود دارند ادامه دهند. ايده‌هاي مختلفي براي خروج از سامانه خورشيدي وجود دارد، از جمله راكت‌هاي هم‌گداختي كه توسط شركت‌هاي وابسته به ناسا در دست بررسي قرار دارند. با اين‌همه تشعشعات ناشي از اين راكت‌ها سمي‌تر از آن هستند كه انسان بتواند با آنها سفر كند.

استفاده از بادبان‌هاي خورشيدي راه‌حل ديگري است كه مطرح شده و برخي معتقدند با كمك ليزر مي‌توان به سرعت آنها افزود. اين رويكردي است كه پروژه‌اي به نام Breakthrough Starshot در پيش گرفته‌است، اما هدف اين پروژه ارسال كاوشگرهاي كوچك به اين ستاره دورافتاده است.
آیا سفر انسان به خارج از سامانه خورشیدی ممکن است؟

حتي اگر فضاپيمايي وجود داشته باشد كه بتواند با سرعتي برابر ۱۰ تا ۲۰ درصد از سرعت نور حركت كند، هنوز مشكل مواجه شدن با آسيب‌هاي نشاي از برخورد با ذرات فضايي وجود دارد.

همچنين بشر بايد راهي براي كاستن از سرعت فضاپيما در زمان نزديك‌شدن به ستاره بيابد، نكته‌اي كه ايلان ماسك در مصاحبه‌اش به آن اشاره كرده‌است. ماسك معتقد است اين سفر عملي است، اما درحال حاضر هدفي نشدني به شمار مي‌رود.

ماسك معتقد است اگر شانسي براي فرستادن تجهيزات به ديگر سياره‌ها وجود داشته باشد،‌بايد از آن براي تبديل كردن خود به تمدني چند سياره‌اي استفاده كنيم،‌اين بايد قدم بعدي ما باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • Pablo

    خوشمان آمد

  • صفا

    هیچی دیگه آدما زمین رو آباد کردن خدا به داد سیارات دیگه برسه. تا کهکشان و منظومه ها رو نابود نکنن ول کن نیستن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج