۱۵۰۷۶۳۵
۶۱
۶۱
پ

پیش‌بینی خوش‌بینانه یک کارشناس از بازار سهام

در حالی‌که شاخص کل بورس با عبور از مرزهای روانی وارد فاز جدیدی از رشد شده، یک کارشناس بازار سرمایه از تداوم این روند ابراز خوش‌بینی می‌کند. بهناز اکبرپور معتقد است که بازار هنوز ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای صعود دارد و فضای سیاسی نقش پررنگی در مسیر پیش‌رو خواهد داشت.

خبر آنلاین_آرمان زارعی: در حالی‌که شاخص کل بورس با عبور از مرزهای روانی وارد فاز جدیدی از رشد شده، یک کارشناس بازار سرمایه از تداوم این روند ابراز خوش‌بینی می‌کند. بهناز اکبرپور معتقد است که بازار هنوز ظرفیت‌های بالقوه‌ای برای صعود دارد و فضای سیاسی نقش پررنگی در مسیر پیش‌رو خواهد داشت.

6150632

در نخستین روز از اردیبهشت ۱۴۰۴، بازار سرمایه در حالی هفته جدید را آغاز کرد که شاخص کل بورس همچنان در مسیر صعودی حرکت می‌کند و نگاه‌ها را به خود معطوف کرده است. این رشد، در شرایطی رخ داده که فضای سیاسی کشور به‌ویژه در خصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، با ابهامات و سیگنال‌های متناقضی همراه است.

در همین راستا، بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرآنلاین به بررسی دلایل رشد اخیر شاخص کل و پایداری آن پرداخته است. او معتقد است بخشی از رشد روزهای گذشته ناشی از هیجانات بازار بوده، اما در ادامه، روند بازار می‌تواند متعادل‌تر دنبال شود.

اکبرپور همچنین تأکید دارد که بازار سهام همچنان ظرفیت رشد دارد و برخی از نمادها با استقبال خریداران مواجه شده‌اند. او ضمن اشاره به مقاومت جدی شاخص در سطح ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد، به نقش پررنگ اخبار مذاکرات در رفتار معامله‌گران اشاره می‌کند.

بهناز اکبرپور، کارشناس بازار سرمایه، در پاسخ به این سوال که چرا شاخص کل بورس در روزهای اخیر رشد قابل توجهی داشته و این رشد تا چه حد پایدار خواهد بود گفت: "در حال حاضر، با توجه به ابهامات سیاسی و اخبار متناقضی که در مورد مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا وجود دارد، رشد بازار سرمایه در ابتدا تا حدی هیجانی بود. به نظر می‌رسد که این هیجان به تدریج کاهش خواهد یافت. با این حال، بورس در روزهای آینده همچنان فعال و پرمعامله خواهد بود و احتمالا شاهد صف‌های خرید برای برخی از سهم‌ها خواهیم بود."

او همچنین تهکید کرد: البته برخی از سهام‌ها افزایش قیمت داشته‌اند و عده‌ای با شناسایی سود، اقدام به فروش کردند، به ویژه با توجه به اخبار سیاسی که منتشر می‌شود.

او در ادامه بیان کرد: به هر حال، اگر قدرت خریداران از قدرت فروشندگان بیشتر باشد، جو عرضه در بازار کاهش می‌یابد، اما می‌توان انتظار داشت که بازار به سرعت به روند خود ادامه دهد. نکته مهم این است که هنوز خبر منفی خاصی به بازار سرمایه منتقل نشده است و طبق اخبار، قرار است روز چهارشنبه نشست‌های کارشناسی درباره مذاکرات برگزار شود.

بازار سبز می‌ماند

اکبرپور بیان کرد: من پیش‌بینی می‌کنم که بورس به طور متعادل‌تری به فعالیت خود ادامه دهد و بخشی از بازار همچنان در وضعیت مثبت و سبز باقی بماند. به نظر نمی‌رسد که این روند صعودی به زودی به پایان برسد.

این کارشناس بازار سهام اظهار داشت: باید توجه داشت که هر روند صعودی با اصلاحاتی همراه خواهد بود. البته اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، بورس می‌تواند به روند مثبت خود ادامه دهد.

او در ادامه با مقایسه وضعیت بورس در سال جاری با سال ۹۹، خاطرنشان کرد که شرایط کنونی به‌طور کامل متفاوت از چند سال پیش است و اکنون موضوع مذاکرات با آمریکا در دستور کار قرار دارد. در حال حاضر اخبار مثبت حول این محور بیشتر به گوش می‌رسد و همین امر بر سر بازار سایه انداخته است. 

وی افزود: یکی از شروط مهم برای اصلاح شاخص بورس، انتشار اخبار منفی از مذاکرات غیرمستقیم است. بورس هنوز از رشدی که باید تجربه می‌کرد، بسیار عقب است و برای رشد در آینده فضای کافی دارد.

او همچنین اشاره کرد که بورس تهران در سطح ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد با یک مقاومت قابل توجه روبرو است و باید منتظر ماند تا ببینیم آیا شاخص قادر به عبور از این مقاومت خواهد بود یا خیر.

 

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج