مراحل پوسیدن و کپک زدن میوهها و خوراکیها
فکر کنید که هوس هندوانه کرده اید و به سراغ آن می روید تا یک قاچ از این میوه را برش داده و میل کنید، اما با حجمی از کپک های سفید و سبز مواجه می شوید که نه تنها ظاهر ناخوشایندی دارد، بلکه بسیار بد بو نیز هست.
فکر کنید که هوس هندوانه کرده اید و به سراغ آن می روید تا یک قاچ از این میوه را برش داده و میل کنید، اما با حجمی از کپک های سفید و سبز مواجه می شوید که نه تنها ظاهر ناخوشایندی دارد، بلکه بسیار بد بو نیز هست.
برخی از میوه ها به دلیل داشتن پوست ها نازک و نرم بسیار سریع دچار پلاسیدگی شده و به سرعت میکروب و باکتری درون آن ها نفوذ کرده و موجب فاسد شدنشان می شود. همین مساله باعث شده تا یکی از کانال های شبکه اجتماعی یوتوب موسوم به TEMPONAUT Timelapse به ساخت مجموعه ای از ویدئوهای جالب از روند پلاسیدگی و پوسیدن میوه ها و خوراکی ها اقدام نماید که بسیار جالب توجه هستند.
سازندگان این ویدئوهای تایم لپس برای هر کدام از میوه ها چندین روز و حتی ماه زمان صرف کرده اند. به طور مثال، برای توت فرنگی مدت ۱۹ روز یا برای آناناس بیشتر از یک ماه زمان گذاشته اند تا ویدئوی جالب و دیدنی زیر ساخته شود.
ارسال نظر