۵۳۵۵۸
۱۵ نظر
۵۰۰۶
۱۵ نظر
۵۰۰۶
پ

کشف نمونه کودک‌ آزاری در تاریخ +عکس

این محقق و همکارانش سپس شکستگی دیگری را در ناحیه ترقوره این کودک پیدا کرد. این تنها کودک حاضر در این گورستان است که الگوهای بی‌نهایت خشن شکستگی را نشان می‌دهد.

ایسنا: این محقق و همکارانش سپس شکستگی دیگری را در ناحیه ترقوره این کودک پیدا کرد. این تنها کودک حاضر در این گورستان است که الگوهای بی‌نهایت خشن شکستگی را نشان می‌دهد.

یک کودک دو تا سه ساله که در قبرستانی متعلق به دوران «رومانو» مسیحی‌ها در واحه‌ Dakhle مصر پیدا شده، قدیمی‌ترین شواهد کودک‌آزاری را به نمایش می‌گذارد.

بر اساس نتایج زیست‌باستان‌شناسان، این کودک که حدود دو هزار سال پیش زندگی می‌کرده، اولین نمونه کودک‌آزاری کودکان در مصر و قدیمی‌ترین نمونه از این دست در تاریخ باستان‌شناسی را نشان می‌دهد.

آبادی Dakhleh یکی از هفت واحه در بیابان غربی مصر است و گورستان‌های موجود در آن به باستان‌شناسان امکان مطالعه آغاز مسیحیت در مصر را می‌دهند.

شیوه‌های مطالعه با استفاده از کربن تشعشعی از اسکلت‌ها، قدمت این گورستان را به بین سال‌های ۵۰ تا ۴۵۰ پس از میلاد بازمی‌گرداند.

کشف نمونه کودک‌ آزاری در تاریخ +عکی

هنگامی که «ساندرا ویلر» زیست‌باستان‌شناس دانشگاه فلوریدای مرکزی، در حال مطالعه اسکلت کودک مزبور بود، متوجه شکستگی‌هایی در بازوهای وی شد.

این محقق و همکارانش سپس شکستگی دیگری را در ناحیه ترقوره این کودک پیدا کرد. این تنها کودک حاضر در این گورستان است که الگوهای بی‌نهایت خشن شکستگی را نشان می‌دهد.

استفاده از اشعه ایکس، مطالعه میکروسکوپی بافت‌ها وتحلیل ایزوتوپ‌ها، شکستگی‌های استخوانی متعددی را در سراسر بدن از جمله دنده‌ها، پشت، لگن و ساعد او گزارش کرد.

آسیب‌دیدگی‌های این کودک که برچسب Burial ۵۱۹ را گرفته، در مراحل متعدد التیام صورت گرفته‌اند، که این امر نشان‌دهنده بروز ترومای غیرتصادفی تکراری است.

پس از انجام آزمایش‌ها، محققان دریافتند که فردی بازوهای این کودک را گرفته و آنها را به شدت تکان داده است.

دیگر شکستگی‌ها هم احتمالا ناشی از تکان‌دادن شدید بوده و تعدادی دیگر نیز در نتیجه آسیب‌های وارده به دنده و استخوان‌های مهره ناشی از ضربه‌های مستقیم، اعلام شده‌اند.

پژوهشگران در خصوص دلیل مرگ این کودک به طور قطع، اظهارنظری نکرده‌اند، اما حدس‌ می‌زنند که آخرین شکستگی در ناحیه ترقوه جانش را گرفته باشد.

جزئیات این مطالعه در International Journal of Paleopathology منتشر شد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • babak

    شکاک وبدبین نیستم اما باید هزاران احتمال رو بررسی کرد وبعد نظرداد شاید این کودک ازاسب افتاده یا ازروی درخت پرت شده یا ازبلندی سقوط کرده شاید درجنگ یا دعواهای قبیله ای دچار حادثه شده یا حتی یک حیوان وحشی باعث این شکستگی ها شده باشه ، هرکودکی که کبود شده باشه یا شکستگی دراستخوانهاش باشه که نمیشه گفت دچارکودک آزاری شده

    پاسخ ها

    • خودم

      شما مطلب رو کامل نخوندی چون اشاره شده بود که این شکستگی ها بارها بوجود اومده و التیام پیدا کرده پس در مدت زمان طولانی مورد آزار و اذیت بوده نه اینکه ناگهانی باشه

  • حوا

    واحه نه واحد مجله جوووووون درستش کن

  • parvin

    حالا یعنی دلیل مرگش هم همین بوده؟

  • بدون نام

    واحه يعني بيابان!تو سوادت رو درست كن ميس حوا!!

    پاسخ ها

    • big bang

      یه خورده مودبانه تر باشه بهتره کاربر جان. از لحاظ سواد نه من کاملم نه شما نه حوا و نه هیچ کس دیگه....

    • آرش

      کاربر جان کاش با ادبیات بهتری صحبت کنی

    • زینب

      عزیزم سواد تو هم مشکل داره !!!!!
      واحه یعنی آبادی وسط بیابان !

  • مریم سراوانی

    واحه نه واحد مجله جوووووون درستش کن

    پاسخ ها

    • خردادي

      خدا شفا ت بده . تا كي ميخواي اين بچه بازي ها رو دربياري ؟ چرا نوشته هاي ديگران رو كپي پيس مي كني ؟يا صبور و يا غفور ! به خودت بيا خاتون !

  • حوا

    مریم سراوانی تو چرا اینقدر نظر هارو کپی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خیلی ممنون از اینکه بهم گفتی واحه یعنی چی ولی تو هم بهتره ادبت رو درست کنی میس کاربر...............

  • بدون نام

    خردادی=سنبل خان

    پاسخ ها

    • خردادي

      : !

  • کاربر

    اهههه نشد ما ی دفعه بیایم اینجا دعوا کل کل نباشه خجالت بکشید تمومش کنید دیگه.........

  • sami

    مجله جان توی اصول خبر نویسی ابتدای خبر با جمله" این محقق و همکارانش سپس ..." شروع نمیشه چون خواننده از خودش میپرسه کدوم محققان؟ قبل از سپس چیکار کردن؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج