پدروس در این پروژه نشان می دهد که چطور بطری های دوریخته شده را از خیابان ها جمع می کند و با حرارت دادن آن ها به ماده ای برای متصل کردن چوب ها تبدیل می کند و با آن ها سازه های کاربردی جدید مثل میز یا صندلی ایجاد می کند.
برترین ها: طراح انسانی و اجتماعی «میکائیلا پدروس» راهی برای استفاده از بطری های پلاستیکی دورریخته شده پیدا کرده و آن را «بطری های اتصال» نام نهاده است. هردو ماده، چوب و بطری های پلاستیکی، به مقدار فراوان در شهرها و مکان های دیگر وجود دارند. آن ها به صورت زباله در همه جا یافت می شوند و منتظرند که توسط ما اصلاح و استفاده شوند.
این پروژه به دنبال ایجاد باورهای جدید برپایه آنچه ما به عنوان فرد یا جامعه می توانیم با چیزهایی که در دسترسمان هستند انجام دهیم، می باشد. پدروس در این پروژه نشان می دهد که چطور بطری های دوریخته شده را از خیابان ها جمع می کند و با حرارت دادن آن ها به ماده ای برای متصل کردن چوب ها تبدیل می کند و با آن ها سازه های کاربردی جدید مثل میز یا صندلی ایجاد می کند. یک راه زیبا برای استفاده از بطری های پلاستیکی که آن ها را زباله های مفید می نامیم. تعدادی از آثار پدروس را در این مطلب مشاهده می کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر