تفاوت استفاده از فناوری در کره شمالی با سایر کشورها
کیم جونگ اون به یکی از نیازهای زندگی مدرن پاسخ مثبت داده است: اینترنت. گر چه دسترسی به آمار دقیق و به روز از وضعیت استفاده از اینترنت در این کشور دشوار است، اما بر اساس اطلاعات موجود، کره شمالی بطور قابل توجهی به کشوری آنلاین تبدیل می شود.
اما کیم جونگ اون به یکی از نیازهای زندگی مدرن پاسخ مثبت داده است: اینترنت. گر چه دسترسی به آمار دقیق و به روز از وضعیت استفاده از اینترنت در این کشور دشوار است، اما بر اساس اطلاعات موجود، کره شمالی بطور قابل توجهی به کشوری آنلاین تبدیل می شود.
تقریباً هیچکس از اینترنت استفاده نمی کند
اینترنت به همان شکلی که ما می شناسیم در کره شمالی هم وجود دارد، اما دسترسی به آن بسیار محدود است و فقط در اختیار افراد خارجی و یا گروه خاصی از شهروندان قرار دارد. اکثر مردم به اینترنت داخلی کره شمالی دسترسی دارند که Kwangmyong نام دارد و کاملا از دنیای خارج تفکیک شده است.
کره شمالی دسترسی به فیسبوک را ممنوع کرد اما شبکه ای مشابه آن را راه اندازی کرده است
در حالیکه کره شمالی دسترسی به فیسبوک را در اینترنت مسدود کرده است، اما به نظر می رسد ایده ای که در پشت این شبکه اجتماعی وجود دارد را می پسندد. این کشور نمونه ای مشابه با فیسبوک را راه اندازی کرده که سال گذشته توسط یکی از محققین Dyn Networks کشف و شناسایی و بلافاصله هک شد.
از هر ده شهروند کره شمالی، یک نفر اسمارت فون دارد
همانند سایر کشورهای در حال توسعه، کره شمالی نیز از خطوط تلفن ثابت، پی سی ها و پهنای باند عبور کرده و به گوشی های موبایل روی آورده است. به گفته اپراتور اصلی این کشور، Koryolink، حدود سه میلیون مشترک تلفن همراه در این کشور وجود دارد. این در حالیست که تعداد دارندگان کامپیوتر حدود چند صد هزار نفر است.
اپراتور اصلی این کشور، Koryolink، امکان برقراری تماس های تلفنی بین المللی را در اختیار مشترکان قرار نمی دهد. این در حالیست که به گزارش سازمان عفو بین الملل، شهروندانی که در نزدیکی مرزهای این کشور با چین زندگی می کنند از سیم کارت ها و تلفن هایی که از چین وارد می شوند برای تماس با بستگان خود که به کشورهای دیگر پناه برده اند استفاده می کنند.
دسترسی فوق العاده محدود به کامپیوتر، حافظه های فلش را به نوعی زیورآلات تبدیل کرده است
آنقدر تعداد کامپیوتر ها کم است که جوانان در پایتخت کره شمالی، پیونگ یانگ، از یو اس بی استیک ها به عنوان زیورآلات استفاده می کنند.
کامپیوترها از سیستم عاملی مبتنی بر لینوکس برخوردارند
به گفته کارشناسان امنیتی در آلمان، کره شمالی سیستم عامل خاص خود را برای کامپیوترهایش تدوین کرده که Red Star نام دارد و شامل یک اپلیکیشن واژه پرداز، تقویم و سرویس ساخت موسیقی است.
و این سیستم عامل شباهت زیادی به OS X دارد
غیر از خصوصیات عجیبی که در این سیستم عامل تعبیه شده است، باید گفت که ظاهر آن مشابهت زیادی با سیستم های عامل غربی دارد.
تبلت های ارزان قیمت چینی فقط در دسترس طبقه ثروتمند قرار دارد
کره شمالی هم به استفاده از تبلت ها روی آورده است. تبلت Woolim سال گذشته توسط کارشناسان امنیتی، فلورین گرانو، نیکلاس شییس و مانویل لوبتسکی رونمایی شد.
بعضی از شهروندان در خانه خود تلویزیون دارند، ولی امکان تماشای برنامه های متنوع را ندارند!
با توجه به اینکه دولت برای نشر اخبار و اطلاعات خود از تلویزیون استفاده می کند، وجود یک تلویزیون در خانه شهروندان کره شمالی پدیده ی غیر معمولی نیست.
فقط دو اپراتور تلفن همراه در کشور فعالیت دارند
اپراتور اصلی در کره شمالی Koryolink است که از سرمایه گذاری مشترک بین دولت کره شمالی و موسسه مخابراتی مصری، Orascom حاصل شده است. اما گفته می شود اوراسکام در سال 2015 کنترل خود را بر روی این کمپانی از دست داد و Byol، رقیبی که از پشتیبانی دولتی برخوردار است، قد علم کرد.
نظر کاربران
هی بگین تو کشور ما آزادی نیست. ما خیلی تو رفاه هستیم ولی کسی نمیبینه.درسته گرونی بیداد میکنه ولی خداروشکر اینجور آزادی ها رو داریم.بیچاره مردم کره شمالی.آدم دیوونه میشه
کره شمالی ی کشوریه ک سیاست هاش کمونیستیه و همین نشون میده ک باید اینطور باشه اگرچه اصلا خوب نیست..
دو تا داداش یکی رفت سمت امریکا شد کره جنوبی والان خدای اکترونیک وتکنولوژیه با بالاتریت سرعت اینترنت اون یکی دشمن شد با امریکا ورفت سمت روسها وشد کره شمالی که حتی اینترنت نداره ونمیدونن کامپیوتر چیه
چه کشوره بی مزه و چرتی . آدم حوصلش سر میره خب.