۴۴۳۷۹۹
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

قرن بیستم؛ قرن آشنایی جهانیان با پاستای ایتالیایی

شیوه های تولید پاستا در سال های ۱۹۲۵ تا ۱۹۵۵ میلادی

پاستا، ظرف غذای معروف مردم ایتالیاست که تاریخ نخستین ثبت آن به قرن ۱۲ میلادی و شهر سیسیل بازمی گردد یعنی چند قرنی پیش از آنکه مهاجمان عرب ظرف هایی از غذایی رشته ای شکل را به این جزیره وارد کنند.

وبسایت روزیاتو: پاستا، ظرف غذای معروف مردم ایتالیاست که تاریخ نخستین ثبت آن به قرن ۱۲ میلادی و شهر سیسیل بازمی گردد یعنی چند قرنی پیش از آنکه مهاجمان عرب ظرف هایی از غذایی رشته ای شکل را به این جزیره وارد کنند.

پاستا که عمدتا از نوعی گندم، تخم مرغ و آرد تشکیل شده، به عنوان یک غذای مقوی برای بسیاری از ملیت ها مورد استفاده قرار می گیرد. اما تا قرن ۱۸ هنوز تبدیل به محصولی صنعتی و خاص کشور ایتالیا نشده بود. در همین قرن هم بود که برای مردم این کشور به عنوان یک غذای ارزان قیمت در آمد.

خمیر انعطاف پذیری که برای درست کردن پاستا به کار گرفته می شود، امروزه به اشکال متنوعی از رشته های ساده تا چرخ های واگن یا دوچرخه در می آید.

با مهاجرت تعداد فراوانی از ایتالیایی ها به آمریکا در قرن ۲۰ ام میلادی، پاستا به عنوان وعده بسیار معروف ملی کشور ایتالیا شناخته شد.

اما حتی تا سال های ۱۹۵۷ میلادی بسیاری از مردمی که در خارج از ایتالیا زندگی می کردند، چگونگی درست کردن این ماده غذایی را بلد نبودند. در مراسمی به نام «ایپریل فول» و در ماه آوریل همان سال، «بی بی سی» داستانی را در مورد اسپاگتی ایتالیایی ها روایت کرد.

در این برنامه خانواده های ایتالیایی و سوئیسی که با هیجان مشغول چیدن رشته های پاستای آویزان بودند توجه بینندگان را به خود جلب کرد و آنها نیز کنجکاو شدند که چگونه می توانند چنین کاری را خودشان هم انجام دهند.

تصاویری که در ادامه این نوشته خواهد آمد، کارخانه های تولید پاستا در قرن بیستم را به تصویر می کشند که مراحل واقعی کشیده شدن، شکل دادن و بریدن و خشک کردن خمیر پاستا را تا رسیدن به میزهای غذای مصرف کنندگان آن نشان می دهند. در این سفر قرن بیستمی و سیاه و سفید، با ما همراه باشید.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
چگونگی تولید پاستا در سال ۱۹۳۲ میلادی

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۳۹ میلای؛ تصویر سرآشپزی که در یکی از مغازه های بزرگ ایتالیا به نام «کینگ بومبا» در سوهو مشغول تهیه خمیر نازک پاستاست.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
زمان واقعی این تصویر مشخص نیست اما زنی روس را به تصویر می کشد که در حال جمع کردن رشته های پاستاست.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۵۵ میلادی؛ زنی به نام «زلدا آلبانو» در کارخانه ای در هالووی لندن مشغول بریدن رشته های پاستاست.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
سال ۱۹۴۳ میلادی؛ یکی از کارگران کمپانی «آتنانتیک ماکارونی»، در کارخانه ای در لانگ آیلند سیتی نیویورک، رشته های پاستا را آویزان می کند تا خشک شوند.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
برای این عکس هم که زمان دقیقی در نظر گرفته نشده، در یکی از کارخانه های ساخت پاستا در ایتالیا زنی را در حال پهن کردن رشته های پاستا نشان می دهد.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این عکس هم به سال ۱۹۵۵ میلادی باز می گردد.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
تصویری را که ملاحظه می کنید و متاسفانه این نمونه هم تاریخ مشخصی برای آن وجود ندارد، مردانی را در هنگام کار در کارخانه ساخت پاستا نشان می دهد.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
کودکانی مشغول حمل رشته های پاستا در تاریخی نامشخص را شاهد هستید.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های پاستا و کودکان خندان در سال ۱۹۲۹ میلادی

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این عکس نیز مربوط به سال ۱۹۲۹ میلادی است.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های آویزان شده پاستا را در کارخانه ای در ناپل ایتالیا و در سال ۱۹۲۵ میلادی شاهد هستید.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
این تصویر هم مربوط به سال ۱۹۲۵ میلای است.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
یکی از روش های ابتدایی آویزان کردن پاستا توسط دو کودک که مربوط به سال ۱۹۲۸ میلادی است.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
تصویر مردی ایتالیایی را شاهد هستید که در سال ۱۹۳۲ میلادی از تکه چوبی برای خم کردن رشته های پاستا استفاده کرده است.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
رشته های آویزان شده پاستا برای خشک شدن در سال ۱۹۴۹ میلادی و در نزدیکی ساحل آمالفی ایتالیا را شاهد هستید.

شیوه های تولید پاستا در سال های 1925 تا 1955 میلادی
متاسفانه این عکس هم که تاریخ دقیقی از آن به ثبت نرسیده، آویزان کردن رشته های پاستا را در یکی از بازاهای محلی نشان می دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج