مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.
وب سایت ویدوآل: مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.
اما همه این اقلام را می توانید روی قفسه های خواربارفروشی پیدا کنید آن هم در حالیکه به لطف نگهدارنده ها همشون صحیح و سالم هستند. اما نگهدارنده ها دقیقا چی هستند؟
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر