۴۴۳۵۳۰
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

آیا نگه‌ دارنده‌های خوراکی برای ما ضرر دارند؟

مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.

وب سایت ویدوآل: مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.
اما همه این اقلام را می توانید روی قفسه های خواربارفروشی پیدا کنید آن هم در حالیکه به لطف نگهدارنده ها همشون صحیح و سالم هستند. اما نگهدارنده ها دقیقا چی هستند؟
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
آیا نگه‌ دارنده‌های خوراکی برای ما ضرر دارند؟
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج