۴۳۹۴۹۹
۶۵۳۲
۶۵۳۲
پ

برش کیک های دایره ای به روش علمی

آیا می دانید کیک تولد یا هر کیک دایره ای که شما برش می زنید یک روش معمولی، کلاسیک و اشتباه است.

یوتیوب فارسی: آیا می دانید کیک تولد یا هر کیک دایره ای که شما برش می زنید یک روش معمولی، کلاسیک و اشتباه است و روز بعدی که می خواهید از آن کیک بخورید یک قسمت آن نرم و خوشمزه است ولی قسمت دیگر آن خشک و وحشتناک شده است و شما از حداکثر ظرفیت خوشمزگی کیک استفاده نمی کنید.
در ادامه روش صحیح و علمی برش کیک را مشاهده می کنید:
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
برش کیک های دایره ای به روش علمی
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج