۴۲۸۳۷
۲۴ نظر
۵۰۰۸
۲۴ نظر
۵۰۰۸
پ

۳ پسر ایرانی که دنیا را تغییر خواهند داد!

دوهفته‌نامه فوربز فهرستی از افراد زیر ۳۰ سال را منتشر کرده است که به نوشته این نشریه، دنیا را تغییر خواهند داد. این فهرست که به ۳۰ زیر ۳۰ مشهور است...

بیست لیست: دوهفته‌نامه فوربز فهرستی از افراد زیر ۳۰ سال را منتشر کرده است که به نوشته این نشریه، دنیا را تغییر خواهند داد. این فهرست که به ۳۰ زیر ۳۰ مشهور است، در بخش‌های پانزده‌گانه‌ای چون رسانه، هنر، انرژی، اقتصاد، ورزش، فناوری و مواردی دیگر تقسیم و در هر کدام از این دسته‌ها ۳۰ نفر فرد تأثیرگذار همراه با زندگینامه‌ای کوتاه معرفی شده‌اند. در فهرست بخش فناوری نام چند ایرانی‌تبار زیر ۳۰ سال به چشم می‌خورد.

داریان شیرازی


داریان شیرازی که پدری ایرانی و مادری آمریکایی دارد در حال حاضر ۲۶ ساله است. او از ۱۵ سالگی کار خود را در شرکت eBay آغاز کرد و به سرعت به شرکت فیس‌بوک پیوست. پس از آن با بنیانگذاری سایت‌ها و شرکت‌های نوپایی چون Fwix، Fotodunk و iCast در حوزه‌های روزنامه‌نگار شهروندی و شبکه‌های اجتماعی به موفقیت‌های بزرگی رسید.

شرکت او، Radius Intelligence در حال حاضر یکی از موفق‌ترین سامانه‌های جمع‌آوری اطلاعات کسب‌وکارهای کوچک است که ساماندهی اطلاعات و به‌روزرسانی بیش از ۲۰ میلیون شرکت کوچک را انجام می‌دهد.

بابک پهلوان


او با ۲۹ سال سن مدیرعامل اجرایی شرکت Clever Sense است. او به ایجاد برنامه Arthur کمک کرد. یک برنامه ویژه گوشی‌های آیفون که به کاربران برای یافتن غذاخوری‌ها و کافه‌های مورد علاقه‌شان یاری می‌رساند.

او در سال ۲۰۱۱ به گوگل پیوست تا به پیشرفت پروژه Google Place کمک کند. این سرویس گوگل هم برای یافتن مکان‌های مورد علاقه کاربران طراحی شده است. او در حال حاضر سرپرست نرم‌افزار آمار گوگل یا Google Analytics است.

آرش فردوسی


آرش فردوسی یکی از بنیانگذاران سایت دراپ‌باکس Dropbox است که یک ارائه‌کننده خدمات میزبانی فایل‌ها در وب است و امکان همگاه‌سازی (synchronization)‏ پرونده‌ها روی چند رایانه مختلف یا بین چند کاربر متفاوت را از راه اینترنت فراهم می‌کند. آرش فردوسی شرکت دراپ‌باکس را همراه با یکی دیگر از دانش‌آموختگان دانشگاه ام‌آی‌تی بنیان گذاشت.

کاربران در حال حاضر پس از نام‌نویسی در این سایت فضای رایگان ۲ گیگابایتی در اختیار خواهند داشت اما می‌توانند حجم بیشتری را در صورت نیاز خریداری کنند. این فضا به کاربران امکان می‌دهد تا به فایل‌ها خود از نقاط مختلف و از کامپیوترهای متفاوت دسترسی داشته باشند یا آنها را با دیگران به اشتراک بگذارند.

فهرست کارآفرینان و نوآوران دوهفته‌نامه فوربز به طور سالانه منتشر می‌شود. شرکت فوربز هر سال چندین فهرست مختلف منتشر می‌کند که از میانشان می‌توان به فوربز ۵۰۰ (فهرست ۵۰۰ شرکت آمریکایی برگزیده)، فوربز جهانی ۲۰۰۰ (۲۰۰۰ شرکت برگزیده جهان) و فهرست قدرت‌مندترین زنان جهان اشاره کرد
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • eli

    bezan dast ghashangaro be eftekhar irania

  • محمد

    جالب بود

  • بدون نام

    خدا را شکر که این جوانها ساکن ایران نبودند. چون در آنصورت با وضعیت افتضاح اینترنت ایران هیچ وقت پیشرفت نمی کردند

  • مینا1

    باریک

  • نارین

    افرین.ماشاله به تموم جوونای باهوش ایرانی.

  • بدون نام

    باریک

  • حامد

    اینا بنظرت ایرانی بودن؟

    پاسخ ها

    • استار

      پ ن پ
      از اهالي هائيتي بودن.

    • بدون نام

      چرا که نه...

  • bahram

    خانم تبریزی هم تو اون لیست دوهفته‌نامه فوربز بود .

    پاسخ ها

    • لی لی

      پس چرا اسمش اینجا ذکر نشده!! :(

    • راضی

      تبعیض جنسیتی که میگن اینه دیگه

  • مهرنوش

    این سایت بیست لیست نیستا !
    اسمش همون بیست هست 20ist که حالا اگه بیست ایست هم مینوشتید درست تر بود
    ممنون

    پاسخ ها

    • بابک سراجی

      20ist.com درسته

  • بدون نام

    ایران وایرانی همیشه سربلند وباهوش است اگر بگذارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • من

    دنيا فقط اينترنت نيست .

  • farshid

    هر جا پول هست استعداد هم ظهور پیدا میکنه و بر عکس !!! بچه های خانواده های بی بضاعت رو ببینید فکر میکنید بچه هایی که تو سن 5 سالگی آدامس و گل و... میفروشن استعداد ندارن؟ حتی بعضیاشون خلاقیتهای بزرگی دارن که خودشون هم متوجه نمیشن چون استعداد در آرامش متبلور میشنه نه در فقر و نا آرامی.من افراد بالا رو ملاک استعداد قرار نمیدم چون تو یه زمینه خاص و از دیدگاه یه نشریه انتخاب شدن ولی همین ها اگه تو ایران و تو یه خانواده کم درامد هم بودن آیا الان تو این لیست بودن؟؟!!!!

    پاسخ ها

    • سکوت دریا

      اگر علم در ثریا باشد ایرانیان بدان دست خواهند یافت رسول اکرم
      درسته حق باشماست با نظرتون هم موافقم
      ولی اگه به همین شهید های دانشمندان هسته ای و زندگی نامه شون مثه دکتر حسابی یا کلی از دانشمندان ایرانی مون هم اگه نظری بندارید، شاید یه مقدار نظرتون برگرده که فقط معیار پول نیست که اگه داشته باشی استعداد ظهور میکنه.
      همین دکتر حسابی خودمون هم با شرایط و وضع بدی پدر علم فیزیک شد.
      اینکه افرادی هستن هنوز تو جامعه مون که هنوز گل میفروشن جای درس خوندن این بر میگرده به اشکال جامعه خودمون که نباید همچین اتفاقی رو نادیده بگیریم و فراموش نکنیم که اولین نفر های عضو جامعه ابتدا من و شما هستیم مه دولت و نه ایران. قدم اول رو برای رفع این مشکل باید خودمون بر داریم
      به امید سر افرازی هر چه بیشتر ایران

  • ali

    بسیارخوب آفرین .

  • بدون نام

    MOHSENسابق... کله گنده که می کن اینان پس.....دوربین تعجب منو بگیره.....

    پاسخ ها

    • سیما

      وا محسن خان! چرا اسمتو بالا ننوشتی؟! من داشتم اسم صاحب نظرها رو میخوندم دیدم اسمت نیست که دلم شاد بشه! این جا توی متن نظر اسمتو نوشتی که ریا نشه؟!!! ای شیطون! دوربین تعجب رو از تو گرفت اما یواشکی که خودت هم متوجه نشی! ولی من دیدم

  • پارميس

    پس من كو؟ ;-)

  • ابراهیم

    اینا اگه تو ایران بودن مشخصا این نبودن .حتی دکتر حسابی هم فقر مالی داشته ولی امکان پیشرفت هم داشته.توی ایران سه تا از پسرای دوستم که مهندس فوق لیسانس هستن رفتن مغازه باز کردن.

  • حمید

    تو این لیست اسم خانم پریسا تبریز هم هست که لقب شاهزاده امنیت گوگل را بهش دادن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج