دیروز در خبری نوشتیم که مک دونالد در نظر دارد ساندویچ هیجان انگیز جدیدی را به منوی محصولات خود اضافه کند که بدون شک نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد؛ این محصول چیزی نیست جز ساندویچ نوتلا که در نان های شیرین مک دونالد سرو خواهد شد.
وب سایت روزیاتو - فروغ بیداری: دیروز در خبری نوشتیم که مک دونالد در نظر دارد ساندویچ هیجان انگیز جدیدی را به منوی محصولات خود اضافه کند که بدون شک نمی توان در مقابل آن مقاومت کرد؛ این محصول چیزی نیست جز ساندویچ نوتلا که در نان های شیرین مک دونالد سرو خواهد شد.
احتمالا شما هم با ما موافق خواهید بود که نوتلا جزو محبوب ترین شکلات های فندقی است که می توان آن را با انواع نان و بیسکوئیت و میوه میل کرده و لذت برد. حتی اگر طرفدار شکلات های شیرین هم نباشید، با امتحان کردن یک قاشق چایخوری از این شکلات فندقی نظرتان تغییر خواهد کرد.
اما آیا می دانید که همین خوراکی خوش طعم مضرات بسیاری هم دارد و برای سلول های بدنتان اصلا مفید نیست!
این خوراکی مملو از روغن و کربو هیدارات است و شاید دیدن ویدئویی که در انتهای این مطلب وجود دارد، از این پس در مصرف نوتلا احتیاط بیشتری به خرج داده و کمی از دلدادگیتان به آن را کم کنید.
در این ویدئو مشاهده خواهید کرد که یک شیشه بزرگ نوتلا به مدت ۸ ساعت داخل اتاق ماشین، با دمای ۶۰ درجه سانتی گراد گذاشته می شود تا در اثر گرما، مواد تشکیل دهنده آن از هم جدا شوند.
پس از زمان یاد شده، مشاهده شد که روغن موجود در این شکلات، جدا و در بخش بالایی شیشه جمع شده است. نکته بسیار عجیب و وحشت آور، میزان روغن موجود در یک شیشه نوتلا است. به طوری که یک لیوان روغن از آن به دست آمد.
البته شاید این مساله برای معتادان به نوتلا چندان عجیب نباشد اما واقعیت این است که این میزان روغن پالم اگر هر روز و به طور دائمی مصرف شود، خطرات قلبی و عروقی بی شماری در پی خواهد داشت.
در ادامه می توانید ویدئوی یاد شده را مشاهده کنید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
اون شیشه که روش برچسب نداره از کجا میدونین نوتلای واقعیه؟!