وقتی یک طراح معمار به آشپزی علاقمند می شود، چه اتفاقی می افتد؟ «دینارا کاسکو» همان اتفاقی است که می افتد.
برترین ها: وقتی یک طراح معمار به آشپزی علاقمند می شود، چه اتفاقی می افتد؟ «دینارا کاسکو» همان اتفاقی است که می افتد. این شیرینی پز اوکراینی استاد ترکیب پخت با اشکال هندسی و طرح های معماری است. او دسرهایش را به عنوان ساختمان درنظر می گیرد و منحصربفردترین ساختارهای خوراکی که تا به حال دیده اید را خلق می کند. او ایده های خلاقانه زیادی دارد که مایل است آن ها را آزمایش کند و نمی خواهد از دیگران تقلید کند. تنها سوالی که پیش می آید این است که چطور می توانید چنین چیز زیبایی را بخورید؟
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
جالبه..
حالا اینا رو مثلن میشه خورد؟
پاسخ ها
آره دیگه. چرا نشه؟!
بهشون نمیاد خوردنی باشن...
فوق العاده است