یک قانون عجیب در رستوران های آلمان
همه چیز از رستوران یوکی (Youki) آغاز شد. مالک این رستوران آقای لان گوی که به تهیه سوشی شهرت دارد، تصمیم گرفت تا از مشتریانی که غذایشان را کامل نخورند جریمه دریافت کند. این جریمه بیش از یک یورو بود.
وبسایت تابناک باتو: اضافه و باقی مانده غذای مشتریان، یکی از مشکلاتی است که همه رستوران های سراسر جهان با آن دست و پنجه نرم می کنند. بسیاری از مردم، غذای خود را کامل نمی خورند و حجم زیادی از غذای سفارش داده شده در ظرف های آنان می ماند و به سطل زباله ريخته مي شود.
اما رستوران های آلمان در حرکتی خودجوش و دسته جمعی، تصمیم گرفتند تا این مشکل را حل کنند.
همه چیز از رستوران یوکی (Youki) آغاز شد. مالک این رستوران آقای لان گوی (Luan Guoyu) که به تهیه سوشی شهرت دارد، تصمیم گرفت تا از مشتریانی که غذایشان را کامل نخورند جریمه دریافت کند. این جریمه بیش از یک یورو بود.
به علاوه صاحبان این رستوران، غذا را در ظرف های کوچک به مشتریان خود عرضه می کنند و پس از هربار تمام شدن ظرف آن را دوباره پر می کنند، این کار می تواند، حداکثر تا پنج بار تکرار شود.
یک رستوران ژاپنی در آلمان به نام اوکینی، هم از جمله معروفترین رستوران هایی است که از سال ۲۰۱۳ به بعد در ازای مقدار مشخصی از پس مانده غذای مشتریان ، آنها را جریمه می کند.
رستوران هیمالیا (Himalaya) در رمشاید آلمان نیز در ازای هر ۱۰۰ گرم غذای باقی مانده در هر ظرف، ۲ یورو از مشتریان خود غرامت می گیرد.
نظر کاربران
چه جالب. اما تو ایران ته مونده ی غذا نشونه ی کلاسه مخصوصا همیشه یه مقداری نوشیدنی باس ته ظرف باشه ...خخخخخ
فکر جالبی ولی تو ایران عین پنج بار را میرن پر میکنند میریزن ی بار مصرف ببرن خونشون اینطوری چیزی هم نمیمونه نمیخواهم توهین کنم بنظرم چه اشکالی داره هر کسی هر جا مهمونی عروسی غذاش موند ظرف یک بار مصرف بگیره برای فردا نهارش مخصوصا عروسی ها که همه غذا ها حیف و میل میشود