یک سرآشپز انگلیسی پس از خوردن تُندترین نودل جهان دو دقیقه ناشنوا شد. این نودل ۴ هزار برابر «سس تاباسکو» تند است. این سرآشپز ۲۲ ساله اهل لندن است و این غذای فوقالعاده تند -نودل مرگ- را در یک رستوران کوچک در «جاکارتا» اندونزی پیدا کرده است.
وبسایت مشرق: یک سرآشپز انگلیسی پس از خوردن تُندترین نودل جهان دو دقیقه ناشنوا شد. این نودل ۴ هزار برابر «سس تاباسکو» تند است. این سرآشپز ۲۲ ساله اهل لندن است و این غذای فوقالعاده تند -نودل مرگ- را در یک رستوران کوچک در «جاکارتا» اندونزی پیدا کرده است. نودل مرگ از ۱۰۰ فلفل قرمز تایلندی درست شده است و تُندی آن ۲۰ میلیون اسکویل تخمین زده شده است. این در حالیست که تُندی «تاباسکو» یکی از معروفترین سسهای جهان فقط ۵ هزار اسکویل است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر