تندترین فلفل های سراسر دنیا
در سراسر دنیا و برای تهیه و پخت انواع غذاها، طعمهای گوناگونی به کار میرود که به فرهنگ و نوع ذائقه مردم هر خطه بستگی دارد. طعم تند، یکی از طعمهای مورد استفاده در غذای بسیاری از مردم دنیاست. در این مقاله به معرفی تندترین فلفلهای دنیا میپردازیم...

طعمهای تند در غذاهای مختلف سراسر دنیا معمول و رایج بوده و فلفلها منبع اولیه تندی انواع مختلف سسها و غذاها هستند. احساس سوزش فلفلهای تند، از مقدار کاپسایسین (capsaicin) موجود در آنها میآید و با استفاده از مقیاس اسکوویل (Scoville - مقیاسی برای سنجش میزان تندی) اندازهگیری میشوند. در ادامه برخی از تندترین فلفلهای سراسر دنیا را به شما معرفی میکنیم.
۱. فلفلهای سرانو (Serrano Chilies)
فلفلهای سرانو یک ماده غذایی متداول در تهیه سسهای مکزیکی هستند که از نظر میزان تندی، در پایینترین سطح قرار دارند و میزان تندی آنها بر اساس مقیاس اسکوویل بین ۱۰۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ واحد است.

۲. فلفلهای آجی (Aji Chilies)
فلفلهای آجی که انواع مختلفی دارند برای استفاده در غذاهای «پرویی» رایج هستند و میزان تندی آنها براساس مقیاس اسکوویل بین ۳۰۰۰۰ تا ۵۰۰۰۰ واحد است.

فلفلهای پیریپیری که فلفل چشم پرنده آفریقایی (African bird's eye chilli) نیز نامیده میشوند، در سراسر آفریقا رشد میکنند و میزان تندی آنها براساس مقیاس اسکوویل به ۱۷۵۰۰۰ واحد میرسد و در تهیه سس پیریپیری پرتقالی استفاده میشود.

فلفل چشم پرنده که به نام فلفل تای (thai chilli) نیز شناخته میشود، معمولا در جنوب شرقی آسیا یافت شده و میزان تندی آن براساس مقیاس اسکوویل بین ۱۰۰۰۰۰ تا ۲۲۵۰۰۰ واحد است.

فلفل اسکاچ بونت عمدتاً در جزایر کارائیب یافت میشوند و میزان تندی آن بر اساس مقیاس اسکوویل بین ۱۰۰۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰۰ واحد است. این فلفلها به دلیل تندی خاص و شیرینی که هنگام استفاده در سسها ایجاد میکنند، شناخته شده هستند.

میزان تندی فلفل هابانرو براساس مقیاس اسکوویل بین ۱۰۰۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰۰ واحد است و بهطور فراوان در مکزیک و آمریکای جنوبی رشد میکنند.

فلفل ساوینای قرمز گونهای از فلفل هابانرو است که در کالیفرنیا تولید شده و از گونههای نرمال اولیه تندتر است. میزان تندی این فلفل بر اساس مقیاس اسکوویل ۵۷۷۰۰۰ واحد است.

فلفل کارولینا ریپر، ترکیب دورگهای از دو فلفل قست و هابانروی قرمز، تندترین فلفل دنیاست که میزان تندی آن بر اساس مقیاس اسکوویل به ۱۵۶۹۳۰۰ واحد میرسد.

فلفلهای بات جلوکیا (Bhut Jolokia) که با نام فلفل قست نیز شناخته میشوند، گونهای فلفل تند است که در درجه اول در هند تولید میشود و میزان تندی آن بر اساس مقیاس اسکوویل بین ۸۵۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰۰ واحد است. این فلفل قبل از تولید فلفل کارولینا ریپر (Carolina Reaper)، تندترین فلفل دنیا محسوب میشد.

نظر کاربران
فلفل گست نه قست