تفاوت انواع اشک در زیر میکروسکوپ +عکس
همهی ما نیاز داریم گاهی اوقات گریه کنیم، اشک مایعی است که به صورت پی در پی از غدد اشکی در چشم ترشح میشود. ترکیبات اشک انسان در حالتهای احساسی متفاوت است. از نظر علمی اشک چشم انسان بر اساس منشأ به سه نوع مختلف تقسیم میشود. انواع مختلف اشک عبارتاند از : اشک بازال، اشک رفلکس و اشک احساسی.
عکاسی به نام موریس میکرز ( Maurice Mikkers) با کمک دوستانش آزمایش جالبی انجام داده است. او از دوستانش خواست راه مورد علاقهی خود برای گریه کردن را انتخاب کنند. گزینههایی که داوطلبها از میان آنها حق انتخاب داشتند عبارت است از : پیاز پوست کندن، خوردن فلفل داغ، نگاه مستقیم به پنکه و گریه کردن از روی شادی یا غم. موریس برای اینکه بفهمد آیا شباهت یا تفاوتی میان اشکهای دوستانش وجود دارد اشک آنها را به زیر میکروسکوپ برد و از هر کدام تصویری مجزا تهیه کرد.
در این پردازش نسبتاً ساده و سرگرمکننده، ابتدا اشکها را با استفاده از یک میکرو پایپت میگیرید. بعد از به دست آوردن اشکها با تقسیم آنها به چندین قطرهی ۲-۴ میلیمتری اشکها را بر روی اسلاید میکروسکوپ توزیع میکنید. بعد از انجام این مرحله کمی باید صبر کنید تا فرآیند شکل گرفتن و متبلور شدن اشکها کامل شود. بعد از اینکه قطرات اشک شکل خود را پیدا کردند میتوانید از آنها عکس بگیرید و به مقایسهی اشکها با یکدیگر بپردازید.
اشکهای احساسی: این عکسها بعد از یک پاسخ عاطفی گرفته شده است.
اشک رفلکس: این عکس بعد از قرار دادن روغن منتول با دوز بالا در پلک گرفته شده است.
اشکهای رفلکس: این عکسها بعد از برش پیازهای سفید و خوردن فلفل قرمز گرفته شده است.
اشک رفلکس : این عکس بعد از خوردن یک فلفل قرمز تهیه شده است.
اشکهای بازال : این عکسها بعد از چند دقیقه نگاه کردن در پنکه گرفته شده است.
اشک احساسی : این عکس بعد از یک پاسخ عاطفی تحمیل شده گرفته شده است.
اشک رفلکس: این عکس بعد از پوست کندن یک پیاز سفید، قرار دادن فلفل روی چشم، خرناس و خوردن یک فلفل قرمز گرفته شده است.
اشکهای رفلکس : این عکسها بعد از برش پیاز سفید گرفته شده است.
اشک رفلکس: این عکس بعد از خوردن تکهای کوچک از یک فلفل تند و قرمز گرفته شده است.
ارسال نظر