پرورش گوشت آزمایشگاهیِ کاملا مفید
مصرف بیش از اندازه ی گوشت قرمز می تواند برای انسان خطرناک باشد. با اینکه این ماده ی خوراکی مواد مغذی بسیاری در خود دارد اما استفاده ی دائمی آن نیز می تواند موجب بروز برخی از بیماری ها بشود.
لازم به یادآوری است که این نوع گوشت با انواعی که گیاهخوارها مصرف می کنند و از سویا یا توفو تهیه می شود فرق داشته و دقیقا از خود حیوانات گرفته می شود و کاملا واقعی است.
بنیانگذار موسسه یاد شده، «اوما والتی» تا پیش از راه اندازی این موسسه متخصص قلب بوده و همیشه پیش خود فکر می کرده که: «چه خوب بود اگر انسان می توانست نوعی گوشت تولید نماید که سرشار از پروتئین و چربی های مفید بوده و برای بدن مفید باشد» همین فکر او را به سمت پرورش این ماده ی خوراکی به واسطه استفاده از سلول های بنیادی حیوانات سوق داد.
کمپانی مورد بحث در پروژه ی آزمایشگاهی خود سلول های بنیادی حیواناتی همانند گوساله و برخی دیگر از گونه های مشابه را گرفته، آنها را تکثیر نموده و در نهایت گوشتی مملو از انواع ویتامین ها و پروتئین ها را تولید می نماید.
البته شایان ذکر است که تولید هر گرم از این ماده ۴۰ دلار هزینه دارد و برای هر ۳۰ گرم آن باید مبلغی حدود ۱۱۰۰ دلار پرداخت نمائید. تیم سازنده امیدوار است بتواند هزینه های تولید را تا ۵ دلار برای هر گرم کاهش داده و از این رو، محصولاتی با قیمت مناسب را روانه بازار نماید.
«والتی» در این زمینه اظهار داشته هدف ما این است که مردم در ۵۰ سال آینده کشتار حیوانات را متوقف نموده و به این روش بتوانند مواد خوراکی گوشتی خود را تامین نمایند.
ارسال نظر