عجایب عمارت ۱۲۳ میلیون دلاری بیل گیتس
با سرمایه ای معادل ۷۸.۹ میلیارد دلار، بیل گیتس، موسس مایکروسافت ثروتمندترین مرد آمریکا است. عجیب نیست که یکی از ثروتمندترین مردان جهان، خانه ای بزرگ و گران قیمت هم داشته باشد.
تقریبا ۷ سال طول کشید و ۶۳ میلیون دلار هزینه شد تا بیل گیتس توانست بالاخره خانه رویایی اش، تحت عنوان Xanadu ۲.۰ را بسازد. Xanadu نام خانه چارلز فاستر کین در فیلم سینمایی تحسین شده Citizen Kane بود. عمارت عظیم بیل گیتس حالا ارزشی معادل ۱۲۳ میلیون دلار دارد و درون آن پر است از به روزترین تکنولوژی های جهان. این خانه ارزشی برابر با ۱۲۳.۵۴ میلیون دلار دارد. گیتس در سال ۱۹۸۸، زمین آن را با قیمت ۲ میلیون دلار خریداری کرد. وی سالانه حدود یک میلیون دلار نیز مالیات خانه اش را می پردازد.
تخته های این خانه از چوب درخت صنوبر ۵۰۰ ساله ساخته شده اند. ۳۰۰ کارگر روی این خانه کار کردند که حدودا ۱۰۰ نفر آن ها متخصص برق بوده اند.
یک سنسور فوق پیشرفته به مهمانان کمک می کند تا دما و نور هر اتاق را کنترل کنند. در واقع همه جای خانه این سنسورها قرار گرفته اند. اسپیکرها درون دیوار و زیر کاغذ دیواری ها جاسازی شده اند و وقتی موسیقی در حال پخش است، به حرکت شما پاسخ داده و دنبال تان می کند. برای مثال اگر از یک اتاق به اتاق دیگری بروید، موسیقی هم همراه تان می آید.
درختان و پوشش گیاهی طبیعی اطراف خانه، مانع ورود آلودگی هوا و افزایش بیش از حد دما می شوند.
جای جای خانه، نمایشگرهایی به ارزش ۸۰ هزار دلار قرار گرفته اند که روی آن ها تصاویر هنری از عکاسان و نقاشان معروف به نمایش درآمده. اگر از تصویری خوشتان نیاید، با یک لمس ساده آن را عوض می کنید.
استخر مخصوص خانه گیتس هم حتی سیستم صوتی خود را دارد.
یک اتاق مخصوص ترامپولین با سقفی ۱۷ متری هم در این عمارت وجود دارد. یک اتاق سونا، سونا بخار و رختکن جداگانه برای زنان و مردان نیز در این مجموعه وجود دارد.
یک اتاق پذیرایی بسیار بزرگ با قابلیت پذیرش ۱۵۰ نفر نشسته و ۲۰۰ نفر ایستاده از دیگر عجایب عمارت گیتس است.
۲۴ سرویس بهداشتی و ۱۰ حمام از واجبات چنین خانه عظیمی است.
برای پذیرایی از ۱۵۰ الی ۲۰۰ مهمان، به ۶ آشپزخانه بزرگ هم نیاز است.
درون کتابخانه بزرگ این عمارت، یک نسخه خطی از لئوناردو داوینچی وجود دارد که گیتس بابت آن ۳۰ میلیون دلار پول پرداخت کرده است.
تئاتر خانگی گیتس می تواند پذیرای ۲۰ مهمان باشد. صندلی هایی راحت، با دسته های نرم و البته ماشین پاپ کورن و اسنک. البته تصویر بالا مربوط به خانه گیتس نیست.
خانه ای ۹۰۰ متری در کنار عمارت گیتس قرار داشت که گیتس صلاح دید آن را به جای دیگری منتقل کند و فضا برای دیگر فعالیت های خود در نظر بگیرد.
قسمتی که برای مهمانان در نظر گرفته شده هم به همان اندازه خانه اصلی مجهز و پیشرفته است. گیتس بخش اعظمی از کتاب The Road Ahead را در این بخش از خانه اش نوشته.
عمارت عظیم ثروتمندی چون بیل گیتس نیازمند یک گاراژ بزرگ هم هست. وی می تواند تا ۳۲ ماشین را در گاراژ خود تحت حفاظت قرار دهد.
گیتس یک درخت محبوب هم دارد که ۲۴ ساعته توسط کامپیوتر کنترل می شود. اگر خاک این درخت افرای ۴۰ ساله بیش از حد خشک شود، آب به صورت خودکار وارد خاک می شود.
متاسفانه خانه گیتس از مسیر جویباری نمی گذرد، بنابراین راهی جز پدید آوردن یک جویبار مصنوعی نیست. در این رود کوچک چند مدل ماهی هم زندگی می کنند.
شن موجود در ساحل خانه گیتس از کاراییب صادر شده. هر ساله مقادیر عظیمی از شن های کاراییب مستقیما به خانه گیتس فرستاده می شود.
یک بار یکی از کارمندان مایکروسافت برای مشاهده خانه گیتس و گشت و گذار در آن، مبلغی معادل ۳۵ هزار دلار به وی پرداخت کرد.
نظر کاربران
به این میگن زندگی کردن
به نظرم کمی باید تو مخارجش تجدید نظر کنه. با اینهمه بریز و بپاش کی میخواد بچه هارو بفرسته دانشگاه؟