تفاوت سرعت هواپیما با کاوشگر جدید ناسا
پروازهای طولانی معمولا باعث خستگی مسافران میشود، تنها راه کاهش مدت زمان لازم برای پروازهای بلند مدت، افزایش سرعت هواپیما است.
پروازهای طولانی معمولا باعث خستگی مسافران میشود، تنها راه کاهش مدت زمان لازم برای پروازهای بلند مدت، افزایش سرعت هواپیما است. اگر هواپیماهای مسافربری با سرعتی مانند کاوشگرهای فضایی حرکت کنند چه اتفاقی خواهد افتاد؟ یکی از توسعهدهندگان گوگل به نام کلای باور با ساخت یک تصویر محرک تفاوت سرعت هواپیماهای امروزی با جدیدترین کاوشگر ناسا را به تصویر کشیده است.
این تصویر که نمایی از ارتفاع ۱۱۲۷۸ متری از سطح زمین را نشان میدهد، سرعت حرکت هواپیمای بویینگ ۷۴۷، هواپیمایی نظامی Blackbird و همچنین کاوشگر نیوهورایزنز ناسا را با یکدیگر مقایسه میکند.
هواپیمای مسافربری بویینگ ۷۴۷، میتواند با سرعت ۸۸۵ کیلومتر در ساعت حرکت کند، تصویر حرکت این هواپیما در سمت چپ عکس قرار دارد. هواپیمای Blackbird نیز با حداکثر سرعت ۴۳۴۵ کیلومتر بر ساعت در وسط تصویر و کاوشگر نیوهورایزنز نیز با سرعت خیره کنندهی ۵۷۹۳۶ کیلومتر بر ساعت در سمت راست قابل مشاهده است.
کاوشگر نیوهورایزنز(New Horizons) چندی پیش از نزدیکی سیارهی پلوتو عبور و تصاویر ضبط شدهی آن را به زمین مخابره کرد.
جرج دورسکی، نویسنده و زیستشناس کانادایی دربارهی ماموریت نیوهورایزنز میگوید:
با توجه به سرعت زیاد، اگر این کاوشگر قصد ورود به جو پلوتو را داشت، لازم بود سرعتش را ۹۰ درصد کاهش دهد که این موضوع باعث صرف ۱۰۰۰ برابر سوخت بیشتر از ظرفیت این کاوشگر میشد.
با سرعتی که نیو هاریزن یا نیوهورایزنز حرکت میکند میتوان در عرض ۵ دقیقه از سن فرانسیسکو تا نیویورک سفر کرد. در این فاصله حتی قرار دادن تلفنهای همراه در حالت پرواز نیز کاری بیهوده به نظر میرسد. البته باید در نظر داشت که حرکت با این سرعت برای انسانها غیرممکن است چرا که با این سرعت انسان به یک توپ داغ از پلاسما تبدیل میشود. البته نمیتوان پیش بینی کرد که تحقق یافتن چنین موضوعی غیر ممکن است، احتمال اینکه در آینده استفاده از فناوریهای جدید این امر را محقق کند خیلی عجیب و دور از انتظار نیست.
ارسال نظر