نیتروژن مایع به دلیل دمای بسیار پایین، به سرعت باعث انجماد آب درون سلول ها می شود و چون آب در اثر انجماد، افزایش حجم پیدا می کند، گل را بسیار شکننده می کند.
وبسایت لاپلاس: جان شیرمن، در سری عکس های «گل های شکسته» گل هایی را از انواع مختلف جمع آوری کرده است و پس از شناور کردن آن ها در حمام نیتروژن مایع به مدت ۳۰ دقیقه آن ها را خارج و با ضربه به سطح آن هار خرد کرده است و با سرعت خیلی زیادی از آن ها عکاسی کرده است.
نیتروژن مایع به دلیل دمای بسیار پایین، به سرعت باعث انجماد آب درون سلول ها می شود و چون آب در اثر انجماد، افزایش حجم پیدا می کند، گل را بسیار شکننده می کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر