گور دسته جمعی در زیر سوپرمارکت! +عکس
باستان شناسان اخیرا بیش از ۲۰۰ جسد را در زیر زیرزمین یک سوپر مارکت در پاریس کشف کردند. اسکلت ها بخشی از گورستان بودند که در مجاورت یک بیمارستان قرون وسطایی قرار داشتند.
انبار سوپرمارکت
گودال های تدفین در زیر زمین سوپرمارکت Monoprix Reaumeur Sebastopol و در طول یک بازسازی معمول کشف شدند. این سوپرمارکت در محله ای در ناحیه دوم پاریس قرار داشت. کارگران زمانی که داشتند کف زیرزمین را گودتر می کردند این گور ها را کشف کردند.
بیمارستان باستانی
اجساد دفن شده به احتمال زیاد بخشی از یک گورستان بودند، که به بیمارستان ترینیتی متعلق بود. این بیمارستان باستانی توسط دو تن از اشراف آلمانی تاسیس شده بود. بیمارستان در سال ۱۲۰۲ افتتاح شد و گورستان از سال ۱۳۵۳ در آنجا بود. از آن ۶۰۰ سالی که از وجود این مکان می گذشت، این مکان محلی برای ضیافت زائران، یک بیمارستان و آسایشگاه، محلی برای آموزش کارآموزان و یک اصطبل بود. در این تصویر اجساد دفن شده در اتاق دوم کم¬کم آشکار می شوند.
مرگ سیاه ( طاعون یا وبا )
بیمارستان ترینیتی در طول دوره "مرگ سیاه" راه اندازی شد. این دوره یک دوره هولناک در تاریخ اروپا است که حداقل ۷۵ میلیون نفر در آن دوره کشته شدند. امروزه بسیاری از محققان بر این باورند که مرگ سیاه به علت طاعون رخ داده بود. به عقیده محققان این بیماری که در جوندگان پناه گرفته بود، از آسیای مرکزی نشات گرفته بود. این یک نمای نزدیک از یک اسکلت کشف شده است به طوریکه پای یکی روی نیم تنه دیگری افتاده است.
گودال های تدفین
در کل تیم جستوجو هشت گور دست جمعی را پیدا کرد. که هفت مورد از این گور ها شامل ۵ تا ۲۰ شخص بودند در حالی که قبر هشتم شامل بیش از ۱۳۰ اسکلت بود. این هم نمای یکی از آن اتاق ها است، که اجساد در آن به خاک سپرده شده اند.
تلفات بزرگ
اجساد به صورت منظم از سر تا به پا و در حداقل دو لایه قرار گرفته بودند. در یکی از گودال ها، اجساد بسیار وجود داشتند به طوری که به بیشتر از مرز های حفاری کشیده شده بودند. اجساد دفن شده شامل هر دوی مردان و زنان و در تمام سنین و از جمله کودکان بودند.
علت ناشناخته
تاکنون تیم تحقیقاتی هیچ نشانه آشکاری از آسیب (زخم) یا بیماری در اسکلت هایی که متعلق به گورهای دسته جمعی بودند یافت نکرده اند. با این حال، این تیم قصد دارد به منظور انجام مطالعه دقیق تر در مورد این اسکلت ها و همچنین تعیین قدمت آنها، از ایزوتوپ های رادیواکتیو کربن (کربن با تعداد مختلف نوترون) استفاده کند.
این راز سر به مهر نشان داد
محققان امیدوارند تا با ترکیب این اطلاعات با متون تاریخی و نقشه های شهر باستانی، بتوانند چرایی مرگ این افراد را به صورت دقیق تعیین کنند. همچنین این کشف وحشتناک می تواند اطلاعاتی را در زمینه های مختلف آشکار کند، برای مثال چطور مردگان در طول دوره بحران مانند بیماری همه گیر و قحطی، به صورت دسته جمعی دفن شدند.
نظر کاربران
مگه استخوان از باستان تا كنون سالم ميماند؟چگونه استخوان ها بعد اين همه سال سالم ميمانند؟يا شايد اصلاًاينها باستانى نيستند؟
نگفته باستان ، گفته قرون وسطد
بله تحت شرایطی استخوانها و حتا بافتهای نرم تر میتونن سالم بمونن