چگونه یک کیک حال بهم زن درست کنیم؟!
اه ه ه!! حال بهم زن!! اینها واکنش های عادیی نیستند. برای زمانی که من کیک جدیدم را می پزم. اما زمانی که کیک مغز زامبیایی من آماده بشود. این نوع حرفها در اطراف من زیاد میشود.
من به مدت 18 سال است که کیک میپزم و به شیوهی خودم کار میکنم، یعنی از طریق لیست کیکهایی که باید قبل از مرگم بپزم. تمام کیکهایی را که دوست داشتم بپزم اما فرصت آنها را نداشتم. اگر من باعث شوم تا کسی بگوید "این یک کیک است؟!" من میدانم که کارم را به خوبی انجام دادم.
داستان کیک مغز من از اغاز نمایش مردگان متحرک (زامبی ها) در این هفته الهام گرفته است. چرا باید انسانها تمام شادیها را داشته باشند؟ زامبیها هم شایسته جشن افتتاحیه هستند! من آنها را با یک کیک مغز مخملی خونی قرمز با طنابهای مغزی فندانتی که توسط مربای تمشک لجنی شده است تحریک میکنم.
کیک مخملی قرمز خود را به صورت شکل مغز ببرید.
شربت(شیره) ساده را روی آن بریزید. آن را مرطوب و تازه نگه دارید.
فوندانتهای خود را با غلتاندن به حالت طناب در آورده و با پیچاندن، آنها را شبیه بافت مغز در بیاورید.
کیک مغز خود را با مربای تمشک بپوشانید. تمام گوشه¬ها و شکاف¬ها را پر کنید و و نگران ترشح کردن آن نباشید.
دوستان زنده خود را برای بیش از یک جشن دعوت کنید.
اگر شما کیک مغز خود را با دستانتان میخورید جایزه ویژه دارید چون زامبیها رابطه خوبی با چنگال ندارند!
ارسال نظر