۲۴۵۲۱۲
۲ نظر
۵۰۱۸
۲ نظر
۵۰۱۸
پ

اشتباه پلیس در تشخیص صاحب ب ام و دردسرساز شد

اتفاق عجیب برای زن نیویورکی +عکس

زنی در نیویورک مدعی است که هشت روز به اجبار پلیس در بیمارستان روان‌پزشکی بستری بوده و یک صورتحساب ۱۳ هزار دلاری هم به او تحویل داده شده است.

وبسایت فرادید: زنی در نیویورک مدعی است که هشت روز به اجبار پلیس در بیمارستان روان‌پزشکی بستری بوده و یک صورتحساب ۱۳ هزار دلاری هم به او تحویل داده شده است. او حالا قصد دارد از پلیس شکایت کند.

به گزارش ایندیپندنت، یک افسر پلیس به بهانه اینکه فکر می‌کرد خودروی ب ام و متعلق به کامیلا نیست، او را هشت روز به یک بیمارستان روان‌پزشکی فرستاد. کامیلا بروکِ ۳۲ ساله می‌گوید که پلیس او را در پشت چراغ قرمزی در محله‌ی «هارلم» نیویورک متوقف کرده و از او پرسیده که چرا دستانش روی فرمان خودرو نبوده است. او به پلیس جواب داده بود: «من داشتم می‌رقصیدم، چون منتظرم چراغ سبز شود.» پلیس سپس از او خواسته که پیاده شود.

اتفاق عجیب برای زن نیویورکی

بروک می‌گوید که پس از چند ساعت بازجویی آزاد شد و روز بعد برای آزاد کردن خودروی ب ام و خود به پلیس مراجعه کرد. پلیس اما به او اطلاع داد که آن‌ها شک دارند خودروی ب ام و متعلق به او باشد.

کامیلا می‌گوید: «از همان ابتدا احساس کردم که آن‌ها به چشم یک دروغ‌گو به من نگاه می‌کنند. پلیس سپس به من دستبند زد. من علت این کار را جویا شدم و آن‌ها گفتند که می‌خواهیم تو را ببریم پیش اتومبیلت. پیش خودم فکر کردم که اشکالی ندارد... چند دقیقه بعد یک آمبولانس نزدیک من شد و آن‌ها باز هم گفتند که تو را پیش اتومبیلت خواهیم برد. من گفتن با آمبولانس؟! کاملا گیج شده بودم.»

کامیلا به بیمارستان روان‌پزشکی هارلم منتقل شده بود. او مدعی است که وکیلش «مایکل لامونسوف» مدارک پزشکی مرتبط با زمان حضور او در این بیمارستان را تحویل گرفته و در آن مشخص شده که به او به اجبار لیتیوم و چندین مسکن قدرتمند تزریق شده است. کامیلا در مصاحبه‌ای مدعی شده است که علیرغم میلش لباس‌هایش را از تنش خارج کرده و به او چندین مسکن تزریق شده است.

اتفاق عجیب برای زن نیویورکی

کامیلا در شغل بانکداری مشغول به کار بوده است. وکیلش می‌گوید که در این هشت روزی که او در بیمارستان روان‌پزشکی بستری بوده است، پرسنل بیمارستان چندین بار به سراغ او رفته تا سه چیز را به او متذکر شوند: ۱. او صاحب ب ام و نیست، ۲. او شغلش بانکداری نیست و ۳. باراک اوباما او را در توییتر دنبال نکرده است؛ این در حالی است که هر سه صحت دارند.

کامیلا می‌گوید: «به من به چشم یک دروغ‌گو دیده شده است.»

لامونوسوف می‌گوید: «کامیلا هیچ‌گونه سابقه مشکل روانی ندارد... اگر یک زن سفید پوست می‌خواست که خودروی خود را پس بگیرد، آیا چنین رفتاری با او می‌شد؟ آیا او هم قربانی می‌شد؟ من چنین فکر نمی‌‎کنم. به نظرم نژادپرستی در این ماجرا نقش دارد.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    حالا چرا اوباما در توییتر دنبالش کرده ؟؟؟؟؟

  • محمد

    حرف مفت نزدنید الکی هم بزرگش نکنید تو ایران ادمو میکشن کسی صداش در نمیاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج