دلیل سوراخ بودن پنیر سوئیسی چیست؟!
چرا پنیر سوئیسی سوراخ سوراخ است؟! این سئوالی است که سالیان سال است مطرح بوده و حالا دانشمندان سوئیسی ادعا میکنند دلیل علمی این پدیده را یافتهاند:
تحقیقات اخیر نشان دادهاند که میزان سوراخهای پنیر سوئیسی طی ۱۰ تا ۱۵ سال اخیر که ماشینهای شیردوشی جایگزین سطلهای معمولی شدهاند، کاهش بسیاری داشته است؛ چرا که این دستگاههای جدید تا حد زیادی مانع ورود عوامل موجود در محیط مانند ذرات یونجه به ظرفهای شیر میشوند.
البته سئوالی که در اینجا پیش میآید این است که چرا تنها پنیر سوئیسی و نه پنیرهای دیگر نقاط جهان به این حالت دچار میشوند؟ آیا این احتمال وجود دارد که کشاورزان و دامداران سوئیسی تنها کسانی بودهاند که همواره مقادیر فزایندهای از یونجه در پنیرشان وجود داشته است؟ پاسخ این سئوالها هر چه باشد، آزمایشات انجام شده توسط این محققین نشان میدهد که با افزایش مقدار یونجهی موجود در شیر، تعداد سوراخهای موجود در پنیر هم افزایش مییابند پس احتمال این که معمای سوراخهای پنیر سوئیسی بالاخره حل شده باشد بسیار بالاست!
نظر کاربران
واقعا به معضل بزرگی اشاره کردید
اصلا این خبر نبود نصف عمرمان به فنا بود