علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود ۳ تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآوردههای دامی به خمیر مرغ و سایر فرآوردهها تبدیل میشود.
خبرگزاری فارس: علیرغم ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ، روزانه حدود ۳ تن مرغ گوشتی در کارخانه های تولید فرآوردههای دامی به خمیر مرغ و سایر فرآوردهها تبدیل میشود. از زمان ممنوعیت به کارگیری این محصول در تهیه سوسیس و کالباس اختلاف نظرهایی بین وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی وجود دارد. زیرا سازمان دامپزشکی معتقد است که خمیر مرغ در مراکز زیر نظر این سازمان به صورت کاملا بهداشتی تهیه میشود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
ایناجلوی دوربین انقدرشیک ومجلسی دارن کارمیکنن لطفا یک باردیگه بادقت به عکسهانگاه کنید لباسها کاملانووتمیزباخط اتو هندونه قاچ کن ....چکمه هاکاملا مشخصه تازه پوشیده شده اخه حقه بازی هم اندازه داره مگه میشه کارگری که داره مرغ تمییز میکنه حتی یه قطره خون رولباس یاچکمه اش نباشه درضمن اون اقای روحانی داره اونجا به چی نظارت میکنه