۱۷۷۰۷۰
۲ نظر
۵۰۵۱
۲ نظر
۵۰۵۱
پ

زیباترین کانال دنیا در لهستان +عکس

کانال ال بلاگ یک کانال ۱۵۰ ساله قدیمی و پر استفاده در لهستان است که در یک مسیر ۸۰ کیلومتری از ال بلاگ شروع می شود به و استرودا ختم میگردد.

تاپ ناپ: کانال ال بلاگ یک کانال ۱۵۰ ساله قدیمی و پر استفاده در لهستان است که در یک مسیر ۸۰ کیلومتری از ال بلاگ شروع می شود به و استرودا ختم میگردد. در اواسط این کانال مسیری ۱۰ کیلومتری وجود دارد که ارتفاع زمین ۱۰۰ متر بالاتر می آید و از آب خارج می شود. نکته جالب این کانال هم همین خشکی وسط آن است که کشتی ها برای عبور از آن بر روی یک قطار مخصوص سوار میشوند و این مسیر سرسبز را در خشکی طی می کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • sana

    چقدر زیبا والبته چقدر تمیز.خدایا کی میشه مردم ما هم اینقدر فرهنگشون بره بالا که آشغالاشونو تو فضای سبز نریزن.

    پاسخ ها

    • آرش

      آخ گفتی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج