مجسمهسازی، تندیسگری یا پیکرتراشی هنر ریخت دادن به اشیا است و ممکن است در هر اندازه یا با هر مصالحی انجام گیرد. البته باید توجه داشت که هر شکل دادنی را مجسمهسازی نمیگویند بلکه باید در ورای آن یک فکر، خلاقیت یا یک نوآوری وجود داشته باشد.
یک پزشک: مجسمهسازی، تندیسگری یا پیکرتراشی هنر ریخت دادن به اشیا است و ممکن است در هر اندازه یا با هر مصالحی انجام گیرد. البته باید توجه داشت که هر شکل دادنی را مجسمهسازی نمیگویند بلکه باید در ورای آن یک فکر، خلاقیت یا یک نوآوری وجود داشته باشد. مصریان عقیده داشتند که روح هر انسانی پس از مرگ به این جهان بر میگردد و برای اینکه آن روح سرگردان نشود مجسمههایی از سنگ یا برنز یا چوب یا گچ میساختند و در مکانهای امنی قرار میدادند و چون آن مجسمهها کاملاً شبیه اشخاصی که مرده بودند ساخته میشد به عقیده آنان روح به آسانی میتوانست در آنها جای گیرد. افزون برآن مصریان نیز خدایان خود را بصورت موجوداتی در سنگ یا برنز مجسم میکردند و در معابدشان قرار میدادند.
در ایران هم مجسمه سازی قدمت بسیاری دارد و اوج شکوفایی این هنر را هنوز هم می توان در تخت جمشید مشاهده کرد.
مجسمه هایی که در این پست با هم می بینیم توسط مجسمه ساز مشهور ژاپنی " یوشیتوشی کانماکی " و از جنس چوب ساخته شده اند و مطمئنا به ارزش واقعی آنها تا زمانی که مراحل ساختشان را ندیده ایم نمی توانیم پی ببریم.
در آخرین اثر هنری اش او به سراغ مجسمه ای از یک دختربچه با ۱۲ چهره بر روی صورت رفته و از تمام مراحل کارش عکس گرفته است. در اینجا می بینیم که چطور از تکه ای چوب بی روح می توان مجسمه ای ساخت که تحسین هرکسی را بر می انگیزد.
در ادامه ی عکس ها می توانید تعدادی از اثرهای قبلی این هنرمند را هم ببینید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر