آخرین بازماندگان قبایل عجیب دنیا +عکس
قبیله ال مولو، کوچکترین قبیله در کشور قبیله نشین کنیا است که از هر جهت در معرض تهدید قرار دارد.
همشهری دا نستنیها:
1- ال مولو
قبیله ال مولو، کوچکترین قبیله در کشور قبیله نشین کنیا است که از هر جهت در معرض تهدید قرار دارد. به دلیل اذیت و آزار دائمی دیگر گروه ها، آنها عملا خود را در سواحل دورافتاده دریاچه تورکانا قرنطینه کرده اند. جمعیت ۲۰۰ نفره آنها برای زندگی تنها به ماهی و دیگر جانوران آبزی دریاچه و تجارت های محدود با همسایگان متکی هستند.
۲- دوخا
اگرچه بسیاری، گوزن شمالی را مخلوقی خیالی می دانند که سورتمه بابانوئل را می کشد اما این جانوران برای زندگی قبیله دوخا حیاتی هستند. آنها آخرین گروه مغولی چادرنشین هستند که به گله داری گوزن شمالی می پردازند. آنها در جمعیتی کمتر از ۳۰۰ نفر به زندگی در سرزمین سرد و کوهستانی اجدادی خود ادامه می دهند.
۳- تاکو آتول
مردمان تاکو آتول در اصل اهل جزایر پلی نزی هستند اما در ناحیه ملانزی سکونت دارند. به دلیل آنکه مردمان این قبیله شدیدا در مقابل تماس با بیگانگان مقاومت می کنند، فرهنگ آنها یکی از دست نخورده ترین فرهنگ های سنتی پلی نزی است. کل جمعیت ۴۰۰ نفره آنها توسط یک «رییس» اداره می شود.
۴- پیراها
اگرچه قبایل کوچک و بدوی فراوانی در سراسر جنگل های آمازون برزیل پراکنده اند اما قبیله پیراها به دلیل زبان و فرهنگ خود که برخلاف دیگر مردم زمین است، شهرت دارند. زبان آنها آواهای کمی دارد، فاقد نام رنگ ها یا اعداد است و هیچ زمان گذشته ای در افعال آنها استفاده نمی شود. در طول تاریخ، جمعیت ۳۰۰ نفری این قبیله تقریبا دست نخورده باقی مانده است.
۵- آنادامانسه
این قبیله اگرچه جزو نژاد تتریگو طبقه بندی می شوند اما به دلیل قامت فوق العاده کوتاه شان (قامت مردان قبیله کمتر از ۱۵۰ سانتیمتر است) اغلب به عنوان کوتوله ها از آنها یاد می شود. آنها ساکن خلیج بنگال هستند. تخمین ها جمعیت آنها را بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر می داند.
۶- باتاک
این قبیله ساکن جزیره پالاوان فیلیپین، متمایزترین تنوع ژنتیکی دنیا را دارند. گمان می شود آنها به نژاد نگریتو یا اوسترالید تعلق داشته باشند که دورافتاده ترین نژاد به انسان آفریقایی هستند. اجداد جمعیت ۵۰۰ نفری باقیمانده باتاک ها جزو نخستین گروهی هستندکه ۷۰ هزار سال پیش، آفریقا را ترک کرده اند.
۷- اسپینیفکس
اسپینیفکس قبیله ای ساکن صحرای بزرگ ویکتوریا هستند که حداقل ۱۵۰ قرن است در این بیابان زندگی می کنند. از آنجایی که زمین های خشک و بایر این منطقه استرالیا توجه اروپاییان را به خود جلب نکرد، بیشتر افراد این قبیله به حال خود باقی ماندند. تخمین جمعیت دقیق آنها دشوار است اما بزرگترین گروه آنها Tuntjuntjara، تنها ۲۲۰ نفر عضو دارد.
۸- کاهویلا
اگرچه کالیفرنیای جنوبی بیشتر به خاطر هالیوود و سواحلش مشهور است اما نه ناحیه ملی حفاظت شده دارد که سکونتگاه مردمانه کاهویلا است؛ بومیانی که سه هزار سال است در نزدیکی دره کواچلا زندگی می کنند. مهمترین ویژگی جمعیت سه هزار نفری آنان، زبان یگانه شان است؛ زبانی در آستانه انقراض که تنها توسط افراد ۳۵ سال به بالا صحبت می شود.
۹- کلاش
مناطق کوهستانی پاکستان در مجاورت مرز افغانستان میزبان غیرعادی ترین مردمان سفید پوست شبه اروپایی به نام کلاش است. بسیاری از افراد این قبیله موهای بلوند و چشمانی آبی دارند؛ ظاهری که در تضاد کامل با چهره همسایگان تیره پوست تر آنهاست. از این قبیله که خود را نوادگان اسکندر کبیر می دانند، امروزه کمتر از شش هزار نفر باقی مانده است.
۱۰- کایاپو
این قبیله برزیلی که در ۴۴ روستای مجزا در امتداد رودخانه ژینگو زندگی می کنند، خود را «مینگوکره» به معنای «مردمان آب بزرگ» می نامند. کایاپوها قرن ها در مقابل نفوذ دنیای جدید مقاومت کردند و با شکارچیان، دام گذاران، چوب برها و تاجران کائوچو به ستیز برخاستند. مردمان آنها به دلیل رنگ آمیزی بدن، کشاورزی و روسری های رنگارنگشان شهرت دارند. جمعیت فعلی آنها زیر هشت هزار نفر است.
نظر کاربران
بسیارعالی دستون دردنکنه کلی ازخوندنشون لذت بردم