هنرنمایی با سوشی +عکس
یک هنرمند ژاپنی به نام تاکایو کیوتا با استفاده از هنرش سوشی های هنری تهیه کرده است. هنر او به حدی زیبا است که شایدفرد سفارش دهنده از خوردن آنپشیمان شود.
در آغاز، سوشی تنها روشی برای نگهداری ماهی بود که در آسیای شرقی رواج داشت ولی پس از راه یافتن به چین، وارد فرهنگ غذایی کشور ژاپن شد. سوشی گونههای فراوانی دارد ولی امروزه در نزد عموم مردم، نام سوشی اشاره کننده به تنها یکی از گونههای این خانوادهٔ غذایی، سوشی ادو است. در این گونه از سوشی برروی یک قطعهٔ برنجی بیضیمانند، برش نازکی از ماهی گذاشته میشود. فرایند جهانیشدن سوشی از آمریکا آغاز شد و امروزه سوشی به عنوان یک غذای مفید و مناسب، در جهان آوازه پیدا کرده و در حال تبدیلشدن به غذایی جهانی است.
نظر کاربران
++++++++++++++++++++++++++++++++++++