۱۳۰۸۷۷
۵۰۲۴
۵۰۲۴
پ

عکس: انگور را جلوی آفتاب پهن کنید بعد ...!

خشک کردن انگور در آفتاب برای تهیه کشمش که در اصطلاح محلی به آن آفتابی گفته می شود. کشمش مزایجان (بوانات) یکی از مرغوبترین نوع کشمش می باشد که چون در آفتاب و بدون هیچ گونه مواد افزودنی خشک می شود بسیار خوش طعم است .

خبرگزاری مهر: خشک کردن انگور در آفتاب برای تهیه کشمش که در اصطلاح محلی به آن آفتابی گفته می شود. کشمش مزایجان (بوانات) یکی از مرغوبترین نوع کشمش می باشد که چون در آفتاب و بدون هیچ گونه مواد افزودنی خشک می شود بسیار خوش طعم است . برای تهیه این نوع کشمش یا آفتابی از انگوری به نام انگور خلیلی استفاده می شود. در بوانات از انگور عسکری که آبدارتر و دارای پوست نازک تری است برای تهیه دوشاب استفاده میکنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج