سوء استفاده از کودکان به بهانه کار/ عکس
شترسواری، یکی از مسابقات معروف در سراسر کشورهای عربی است. خبرهای رسیده از این کشورها حاکی از آن است که پرورش شترهای تندروی مخصوص مسابقه در این کشورها، سمبلی از قدرت و ثروت این کشورها است. اما در این جا منظور ما مسابقه بسیار عجیب سوارکاری با ربات های هوشمند است.
حدود ۴۰۰۰۰ عدد از این ابزار در سراسر آسیای جنوبی و در بازار سیاه یافت شده که از پشم و پوست بزغاله درست می شود. اخیراً سازمان های خیریه جهت جلوگیری از فروش این لوازم و استفاده از بچه ها جهت سوارکاری، شروع به برگزاری یک همایش نموده و به بچه ها و خانواده های آنها که از این راه امرار معاش می کنند، قول حمایت و مساعدت مالی داده اند تا دست از این کار بردارند.
با این توصیف می باید به دنبال یک راه حل جدید برای برطرف کردن ترافیک در مسابقه شترسواری بود. امارات متحده عربی بچه های زیر ۱۶ سال را از شرکت در این رقابت ها منع کرده است. در سال ۲۰۰۳ یک شرکت سوئیسی به نام گروه K با ساخت ربات های شترسوار به نام Kamal تا حدودی به رفع این مشکل کمک کرده است.
ربات های سوارکار توسط اپراتورهای خود از راه دور کنترل می شوند. این اپراتورها در اتومبیل های حامل خود به موازات شترها در مسیر مسابقه حرکت می کنند، و تنها با لمس یک دکمه با ایجاد ضربه به بدن شتر، باعث حرکت سریعتر آن می شوند.
مسابقات شترسواری یکی از بزرگترین سرگرمی های کشورهای حاشیه خلیج فارس است تا جایی که برخی از مردم جهت برنده شدن در مسابقه، به روش های دیگر متوسل می شوند، امسال پلیس دوبی گروهی از دلالان فروش تفتگ های شوک الکتریکی را آزاد گذاشت تا مسابقات شترسواری حتی با هیجانی بیشتر از قبل برگزار گردد. این تفنگ ها با اتصال به ربات ها و ایجاد شوک الکتریکی به شترها، آنها را در مسابقه پیش می برند.
گران بهاترین شتر شرکت کننده در این مسابقات، یک شتر ماده در ابوظبی به ارزش ۲٫۵ میلیون دلار است؛ حتی با ارزش تر از گران بهاترین گوسفند دنیا.
منبع: پارسینه
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر