برندگان مسابقه جهانی بهترین عکسهای خبری
عکسهایی از پاندمی، جنگ، آتشسوزی، ورزش، محیط زیست و حوادث که هریک بهتر از دهها جمله وضعیت موجود را توصیف میکنند. در این مجموعه، عکسهایی گرد آمدهاند که در بخشهای مختلف رقابتی جوایز اول را کسب کردهاند.
دویچهوله: عکسهایی از پاندمی، جنگ، آتشسوزی، ورزش، محیط زیست و حوادث که هریک بهتر از دهها جمله وضعیت موجود را توصیف میکنند. در این مجموعه، عکسهایی گرد آمدهاند که در بخشهای مختلف رقابتی جوایز اول را کسب کردهاند.
روزا ۸۵ ساله در خانه سالمندان در سائوپائولو در برزیل زندگی میکند. با شیوع کرونا او با هیچ کس تماس نداشت. اما پس از ۵ ماه تنهایی یکی از پرستاران که از رنج روزا آگاه بود او را در آغوش گرفت. در برزیل محدودیتهای شدید و قرنطینه در خانههای سالمندان در سال ۲۰۲۰ برقرار بود. این عکس توسط مدز نیسن عکاس دانمارکی گرفته است. (عکس سال ۲۰۲۰).
آنتونیو فاچیلونگو، خبرنگار ایتالیایی که مدتی طولانی گزارشهایی درباره نزاع میان فلسطینیان و اسرائیل در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه گزارش میداد، صحنهای را ثبت کرده که مربوط به عبور مادران، زنان و کودکان فلسطینی از گذرگاه مرزی برای دیدار با بستگان بازداشتشده در زندانهای اسرائیل است.
ابن عکس از پابلو توسکو، عکاس آرژانتینی است که صحنهای از تلاش زنان یمنی برای تهیه مایحتاج روزانه را به تصویر میکشد. فاطمه ۹ فرزند دارد و به همراه یکی از آنها در سواحل یمن به امید صید ماهی، تور به دریا میاندازد.
آلکسی واسیلیف، عکاس روس که در زمینه ساخت مستند نیز فعال است، این عکس را در جمهوری ساخا (یاقوتستان) از یک بازیگر تئاتر گرفته است. هویت و هویتجویی یکی از موضوعات کار واسیلیف است. جمهوری ساخا بزرگترین جمهوری خودمختار و ترکنشین در شمال و شرق فدراسیون روسیه است.
رالف پیس یک عکاس حرفهای از آمریکاست که از محیط زیست و دنیای زیرآبها عکس میگیرد. او در نزدیکی سواحل ایالت کالیفرنیا موفق شد عکسی از یک شیردریایی بگیرد که با شگفتی به ماسک غوطهور در دریا مینگرد. تخمین زده میشود که حدود ۱۴۰ میلیارد ماسک کرونا به دیگر پسماندها اضافه شده است. برخی از ماسکها خطری برای محیط زیست و جانوران هستند.
در مناطق مرطوب آمریکای جنوبی نیز آتشسوزی جنگل رخ میدهد. در سال ۲۰۲۰ یکی از سهمگینترین آتشسوزیها در برزیل بهوقوع پیوست. بیش از ۱۶۰ هزار کیلومتر مربع جنگل طعمه حریق شد. در این عکس یکی از امدادگران بر روی یک پل چوبی وضعیت گسترش حریق را نظاره میکند. (عکاس: لولا د آلمیدا از برزیل)
در نوامبر ۲۰۲۰ والری ملنیکوف عکاس روس برای دفتر عکس خود به نام "بهشت گمشده" به منطقه قرهباغ رفت. او در اینجا تصویری از خانهای در حال سوختن عکس گرفته است. بسیاری از ساکنان ارمنی منطقه قرهباغ با پیشروی نیروهای جمهوری آذربایجان خانههای خود را به آتش کشیدند.
آمی ویتاله، عکاس آمریکایی، عکسی از عملیات نجات یک زرافه در کنیا را برای مجله نشنال جئوگرافیک فرستاده است. این زرافه در جزیرهای در غرب کنیا در محاصره سیل قرار گرفته بود. امدادگران مجبور شدند برای نجات زرافه قایق ویژهای درست کنند.
یاسپر دوئست، عکاس هلندی در زمان پاندمی و قرنطینه در منزل خود میزبان یک جفت کبوتر بود. این دو کبوتر بهطور مرتب به این خانواده هلندی سر میزدند به نحوی که اهالی منزل برای مهمانان خود نامهای "اوولی و دوولی" را انتخاب کردند.
علاقه آمریکاییها به سلاح در جهان زبانزد است. آمریکا ۳۲۸ میلیون جمعیت دارد. بر اساس آمار رسمی حدود ۳۹۳ میلیون سلاح در اختیار شهروندان این کشور است. البته همه شهروندان سلاح ندارند، اما برخی از شهروندان بیش از یک سلاح دارند. تورل جاسپر مجموعه سلاحهای خود را در ایالت لوئیزیانا به نمایش گذاشته است. (عکاس: گابریله گالیمبرتی از ایتالیا)
آدام پرتی، عکاس استرالیایی لحظهای را شکار کرده که یک صخرهنورد در ایالت بایرن آلمان به جای صخره و سنگ به تنههای درختان انبارشده آویزان است. این ورزشکار تقریبا به صورت افقی خود را نگاه داشته است. او بدون کمربند ایمنی و یا طناب در حال تمرین است. این عکس مقام اول را از به تصویر کشیدن ورزشهای فردی کسب کرد.
کریس دونووان، عکاس آمریکایی، در تصاویر خود پیوندی میان موضوعات اجتماعی و فروپاشی صنایع را به نمایش میگذارد. در این عکس سیاه وسفید او یک بسکتبالیست را در شهر میشیگان به نمایش گذاشته که تیمش باید به این شهر همبستگی و ثبات ببخشد. میشیگان زمانی یکی از مراکز مهم خودروسازی در آمریکا بود، اما با تعطیلی کارخانهها این شهر با مشکلات جدی اقتصادی روبرو است.
یک مرد سفیدپوست با زنی سیاهپوست بر سر معنای مجسمه رهایی در واشنگتن جروبحث میکنند. مجسمه رهایی تندیسی از آبراهام لینکن، رئیسجمهوری اسبق آمریکاست که اعلامیه لغو بردهداری را در یک دست دارد و دست دیگرش بر سر یک سیاهپوست به نشانه حفاظت قرار دارد. (عکاس: اویلین هاکشتین)
لورنسو توگنولی، عکاس ایتالیایی، که در لبنان زندگی میکند از انفجار مهیب در بیروت عکسی منحصر بهفرد گرفته است. در این انفجار حدود ۲۰۰ نفر جان باختند و ۶۵۰۰ نفر نیز مجروح شدند. بیش از ۶ هزار خانه مسکونی منهدم شد.
نظر کاربران
عکسهای بسیار جالب وپرمعنایی هستند.
خیلی غمگین