براي كدبانوي خانه
ريزهكاريهاي آشپزخانه ایي
مرور نكات زير به شما كمك ميكند تا با نكات و ريزه كاريهاي بيشتري درباره مواد خوراكي و انواع ميوهها و سبزيهاآشنا شويد و سرآشپز ويژه آشپزخانه خود باشيد.
- براي جلوگيري از سياه شدن و تيرهشدن رنگ قارچ هنگام سرخكردن، بهتر است چند قطره ليمو ترش به قارچ خود اضافه كنيد. با اين كار قارچها سفيد باقي ميمانند.
- براي نگهداري و فريز كردن نخودفرنگي بهترين روش اين است كه نخود فرنگي را بهمدت يك دقيقه درون ظرفي پر از آب جوش بريزيد و پس از يك دقيقه آن را خارج كرده و پس از خنك كردن، بسته بندي كنيد.
- بعد از خردكردن يا چرخكردن گوشت قرمز يا پاككردن مرغ يا ماهي بهترين كار براي از بينبردن بوي دستها استفاده از يك برش ليموترش است. ليمو ترش را برش دهيد و آن را كف دستها بماليد.
- براي تازه نگه داشتن كيك خامهاي كه نيمي از آن مصرف شده بهترين كار اين است كه كيك خامهاي را درون جعبه قرار داده و جعبه را درون يك كيسه پلاستيكي بزرگ درون يخچال قرار دهيد.
- بسياري از ما براي گرم كردن آب، بخور يا پختن تخم مرغ از كاسه رويي استفاده ميكنيم. اين كاسههاي پر از آب وقتي روي حرارت قرار ميگيرند سطح درونيشان تيره و بد شكل ميشود براي پيشگيري از اين تيرگي كافي است نيمي از يك ليمو ترش را درون آب آن بريزيد.
- اگر برايتان مهم است كه سيب زميني شما هنگام آب پز شدن ترك برندارد بهتر است پيش از انداختن آن درون آب كمي كره يا روغن روي پوست آن بزنيد.
- اگر براي جوش آمدن آبي كه براي طبخ غذا نياز داريد عجله داريد ميتوانيد كمي نمك به آن اضافه كنيد. فقط دقت داشته باشيد كه هنگام افزودن نمك به غذا آن را شور نكنيد.
- اگر رب گوجه فرنگي را خودتان در خانه تهيه ميكنيد پس از تهيه و ريختن آن درون ظروف شيشهاي روي رب را با روغن بپوشانيد تا كپك نزند.
نظر کاربران
mer30.khob bood.bazamaz in mataleb beferestid
بازیهم در ان بیا ورید