به ۴-۳ cm رضايت بدهيد!
کفش پاشنه بلند/ رنج زنان به خاطر زيبايي
پوشيدن کفشهاي پاشنه بلند در زندگي روزمره زنان بسياري در سراسر جهان در جريان است. علاقه به زيبايي و ميل به بهتر بودن باعث بالارفتن ميزان استفاده از کفشهاي پاشنه بلند شده است. مصرفي که ميانسالي خيلي از خانمها را با درد و ناراحتي زياد در ناحيه پا همراه کرده است.
پوشيدن کفشهاي پاشنه بلند در زندگي روزمره زنان بسياري در سراسر جهان در جريان است. علاقه به زيبايي و ميل به بهتر بودن باعث بالارفتن ميزان استفاده از کفشهاي پاشنه بلند شده است. مصرفي که ميانسالي خيلي از خانمها را با درد و ناراحتي زياد در ناحيه پا همراه کرده است.
وقتي کفش پاشنه بلند ميپوشيد، فشار پاشنه کفش باعث کشيدهتر به نظر آمدن ساق پا ميشود البته در همين زمان که ساقهايتان کشيدهتر به نظر ميآيند عضلههاي پايتان به شدت منقبض شدهاند که اين امر در طولاني مدت باعث کوتاه و سفت شدن عضله خواهد شد و بدن را از تعادل خارج ميکند. نياز است که وزن بدن به صورت مساوي روي پاشنه تقسيم شود اما پاشنههاي بلند باعث جمع شدن فشار بدن در نوک انگشتان ميشود؛ جايي که تحمل اين همه فشار را ندارد. غير از اين به زانو نيز فشار زيادي آورده ميشود. مطالعات نشان ميدهد که پاشنه بلند کفش فشار زيادي به جلو و پشت زانو وارد ميکند.
پوکي استخوان، کمردرد، بيحسي انگشتان پا و زانو درد از جمله بيماريهاي رايج در ميان بانواني است که در جواني علاقه زيادي به پوشيدن کفش پاشنه بلند داشتهاند.
حکیم ابوعلی سینا بر این اعتقاد بود که رابطه ویژهای بین کف پا و اعضای بدن وجود دارد و بعد از آن ماساژ کف پا به وجود آمد. ماساژی که از طریق تأثیرگذاری بر مرکز انرژی هر عضو در کف پا، به درمان آن عضو و بهبود بخشیدن به وضعیت آن میپرداخت. امروزه افرادی که یوگا کار می کنند بر این اعتقاد هستند که کف پا دارای مراکز انرژیای است که بدن از طریق آن نقطهها با جهان بیرون تماس برقرار می کند. چاکرای کف پا تمام چاکراهای دیگر را به زمین متصل می کند. در کنار این اعتقادات روشی به نام رفلکسولوژی یا بازتاب درمانی وجود دارد. روشی درمانی که از طریق ماساژ کف پا و بعضی اندامهای دیگر کار خود را انجام میدهد. اهل طب سنتی هستید، دنیای مدرن را میپسندید یا بر پایه مسائل علمی قدم برمیدارید؟ جزء هر کدام از این دستهها که باشید باید بدانید که کف پای شما عضو مهم و قابل توجهی است و نیاز به توجه بیشتر شما دارد.
اگر قد کوتاهی دارید و به همین دلیل به کفشهای پاشنه بلند عشق می ورزید تا بلند قدتر به نظر بیایید. بهتر است برای استفاده های طولانی مدت از کفشهای لژدار استفاده کنید. لژ میتواند همان تأثیر کفش پاشنه بلند را در ظاهر شما داشته باشد با این تفاوت که تأثیرات منفی آن را به همراه نخواهد داشت.
اگر به سلامت خودتان به اندازه زيبايي توجه داريد از همين امروز سعي کنيد ميزان استفاده از کفشهاي پاشنه بلند را کاهش دهيد. استفاده از کفش های پاشنه بلند را محدود به مهمانی و مراسم خاص کنید و برای مصرف روزانه کفشهای راحت را انتخاب کنید.
اگر به پوشيدن کفشهاي پاشنه بلند به شدت علاقه داريد و يا مجبور هستيد که بپوشيد سعي کنيد که زمان استفادهتان هر دفعه، بيشتر از سه ساعت نباشد و بعد از درآوردن کفش، پاهايتان را ماساژ بدهيد. به خستگي پاهايتان بيشتر توجه کنيد و با استراحت دادن به آنها آيندهاي کم درد و سلامتي بيشتر را براي خودتان رقم بزنيد.
هر چه پاشنه کفش بلندتر باشد فشاري که به ساق، انگشتان و زانو ميآيد بيشتر خواهد بود.توصيه ميشود که بلندي پاشنه کفشتان بيش از ۳ تا ۴ سانتيمتر نباشد.
تا قادر به ايجاد تعادلي نسبي به بدنتان باشيد و از تأثيرات توزيع نامناسب وزن در نتيجه استفاده از پاشنههاي بلند کفش جلوگيري کنيد.
معمولا وقتی بعد از یک روز کاری پرمشغله به خانه برمی گردید، بیشتر از همه در چه عضوی از بدنتان احساس خستگی و درد دارید؟ پا عضو به دردآمده اکثر افراد در فعالیت های روزانه است. زیرا دقیقا زمانی که از تخت خواب خارج می شویم، فعالیت پاها شروع می شود و تا زمانی که به خانه باز گردیم و روی کاناپه بنشینیم فشار بدنمان به روی پاها ادامه خواهد داشت. پس خوب است با این عضو پرمشغله و فعالمان کمی مهربان تر باشیم تا او هم رفیق بهتری برای روزهای میانسالیمان باقی بماند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
نظر کاربران
jalebe pookiye ostekhan ro nashnide bodam