عجیب ترین سوپ ها در رستوران های آمریکا
ر روزهای سرد زمستانی، سوپ یکی از بهترین غذاها به شمار می رود. این غذا در انواع مختلف و طعم و شکل و رنگ های متنوع تهیه می شود و مواد تشکیل دهنده آنها با هم فرق دارند.
اما برخی از سوپ ها هستند که دیگر خیلی با بقیه فرق دارند. سوپ های عجیبی که اصلا شکلشان هم شبیه سوپ نیست، چه برسد به طعمشان.
برخی از آنها که در رستوران های آمریکا سرو می شوند را برایتان معرفی کرده ایم.
سوپ کدوحلوایی با مارشمالو و جودوسر با طعم رزماری
مکان: رستوران Hernos در هتل و اسپا Umstead در نیویورکسیتی
داخل این سوپ پیاز، هویج و کرفس نیز وجود دارد. این سوپ حالت دسری دارد. کدوحلوایی کبابی و شیرین با ادویه هایی همچون دارچین و جوزهندی ماده اصلی تشکیل دهنده این سوپ هستند. جودوسر نیز به طور جداگانه در رزماری و به همراه تخم کدو، عسل و ادویه تفت داده می شود. در ته کاسه این مواد ریخته می شوند، روی آن سوپ و در انتها نیز مارشمالوها اضافه می شوند.
Eel Tsukemen
مکان: Duck Eatery در نیویورکسیتی
در این سوپ مارماهی دودی با استخوان، جلبک دریایی، نودل، قارچ، پیازکوهی، تره فرنگی وجود دارد و آن را با اشپل ماهی سرو می کنند. نودل ها در کره تفت داده می شوند.
پاچه کبابی خوک در سس خرچنگ به همراه سالاد خرچنگ آبی
مکان: MoPho در نیواورلئان
تروتر یا پاچه خوک در میان سرآشپزهای آمریکایی محبوبیت دارد. مردمی که نمی خواهند هیچ گوشتی را دور بریزند از گوشت پای خوک هم استفاده می کنند. رستوران MoPho که در ژانویه سال ۲۰۱۴ میلادی گشایش یافته است نیز همین کار را انجام می دهد. سرآشپز این رستوران، پاچه خوک را در گوشت چرخ شده خرچنگ، پیاز، سیر، زنجبیل، برگ لیمو و پودر چیلی تایلندی سرخ می کنند. کمی گوجه فرنگی به آن اضافه می کنند و می گذارند روی حرارت ملایم نیمجوش شوند. هنگام سرو، روی آن سس گوشت خرچنگ آبی، لیمو، نعنا و آب مخلوط آماده شده را می ریزند.
سوپ سرد شیر و ذرت
مکان: ۶۱۰ Magnolia در لوئیس ویله
این سوپ سرد شیر با روغن تخمه کدوحلوایی و ذرت کبابی تهیه می شود. در این رستوران، سرآشپز، خود شیر تغلیظ شده را تهیه می کند و بسیار تازه است و نمی توانید از خوردن آن دست بردارید.
سوپ زردک کبابی با تخم مرغ عسلی
مکان: JORY در هتل و اسپا آلیسان در نیوبرگ، اورلئان
زردک کبابی برای تهیه سوپ چیز عجیبب یا جدیدی نیست. اما به همراه تخم مرغ عسلی با ماکارونا و کامکوات کمی عجیب و جدید به نظر می رسد. این مواد در کنار هم به همراه روغن زیتون سرو می شوند و روغن زیتون آن نیز از کارخانه محلی همان اطراف تهیه می شود.
سوپ قارچ وحشی با اسپرسو
مکان: Tapenade در لس آنجلس
مسوولان دیوانه رستوارن Tapenade اسپرسو صبحانه را با شام شب شما مخلوط می کنند. درست شنیدید. در این رستوران، یک فنجان اسپرسو دم کرده را روی سوپ قارچ وحشی می ریزند و سرو می کنند. در آخر هم تخممرغ های آبپر و سفت را درون آن می ریزند. تصورش هم سخت است، قهوه، قارچ، خامه و تخم مرغ؟
The Chili Cheese Mazemen
مکان: Ramen Tatsu-Ya_Astin تگزاس
این غذا هیچ شباهتی به سوپ ندارد. اما سوپ است. این سوپ ژاپنی در آمریکا به همراه پنیر فلفلی سرو می شود و داخل آن گوشت چیلی خوک، پیاز قرمز، پنیر چدار رنده شده، گشنیز و تخم مرغ آبپز وجود دارد.
نظر کاربران
آبگوشت خودمون رو عشقه ...
دو تا اولی که خودمونم شبیهشو درست میکنیم خیلی هم عجیییییب نیس