آمفی تئاترهای معروف و خیره کننده جهان
در خیره کنندهترین تئاترهای جهان، معماری و هنر به شیوهای ظریف و عالی با هم پیوند میخورند. زیبایی محض و شکوه این سالنهای تئاتر به اندازه کافی مجذوب کننده هستند که بخواهید صرف نظر از هنرمندانی که اجرا دارند برای دیدنشان بروید. این ساختمانهای زیبا چند ساعت ارزشمند را برایتان میسازند.
برترین ها: آیا با شگفت انگیزترین سالنهای تئاتر جهان آشنایی دارید؟ این گوهرهای معماری ویژگیهای هنرمندانهای را به نمایش میگذارند.
در خیره کنندهترین تئاترهای جهان، معماری و هنر به شیوهای ظریف و عالی با هم پیوند میخورند. زیبایی محض و شکوه این سالنهای تئاتر به اندازه کافی مجذوب کننده هستند که بخواهید صرف نظر از هنرمندانی که اجرا دارند برای دیدنشان بروید. این ساختمانهای زیبا چند ساعت ارزشمند را برایتان میسازند.
اپرای گارنیه، پاریس
پاریس با شهرت و محبوبیتی که دارد، میتواند جایگاه هر چیز باشکوه و زیبایی باشد. لوستر خیرهکننده سالن تئاتر «اپرای گارنیه» (Palais Garnier) در سال ۱۸۹۶ یکی از کارگران ساختمانی را به کشتن داد و همین موضوع دست مایه کتاب معروف «شبح اپرا» شد. سقف زیبا و دیدنی این سالن صحنههای بیشماری از اپراهای معروف را به تصویر میکشد.
تئاترو لا فنیچه، ونیز
از سال ۱۷۹۲، زمانی که «تئاترو لا فنیچه» (Teatro La Fenice) در ونیز آغاز به کار کرد، آهنگسازان درجه یکی مانند «بلینی» (Bellini)، «دونیتزتی» (Donizetti)، «روسینی» (Rossini)، «استراوینسکی» (Stravinsky) و «وردی» (Verdi) را میزبانی کرده است. اگر چه تاریخ این اپرا هاوس معروف بدون ذکر کردن فاجعه آتش سوزی سال ۱۹۹۶ کامل نمیشود. علیرغم قدمت ۲۰۰ ساله این بنا، هنوز هم شکوه و جذابیت خود را حفظ کرده است.
قصر موسیقی کاتالان، بارسلون
معماری به نام «جوئیز دومنکی مونتانر» (Lluís Domènech i Montaner) این شاهکار حیرت انگیز به سبک آرنووی کاتالونیایی را در بارسلون طراحی کرد و ساخت آن در سال ۱۹۰۸ به پایان رسید. «پالائو دلا موسیکا کاتالانا» یا «قصر موسیقی کاتالان» (Palau de la Música Catalana) یک سالن کنسرت معروف است که میزبان اجراهای بزرگی بوده است. این ساختمان جزو میراث جهانی یونسکو هم دستهبندی شده و شیشه رنگیهای زیبایی دارد. مجسمههای مرمری و موزائیک کاریهای شگفت انگیزش هم بسیار تماشایی هستند.
اپرا هاوس، سیدنی
«اپرا هاوس» سیدنی توسط معمار دانمارکی «یورن اوتسون» (Jørn Utzon) طراحی شده و در سال ۱۹۷۳ مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این سالن بزرگ سالانه بیش از ۱۵۰۰ اجرا را میزبانی میکند. جای شگفتی نیست که استرالیاییها به این اپرا هاوس خود میبالند زیرا در سال بیش از ۱/۲ میلیون تماشاچی به دیدن اجراهایش میروند. این ساختمان که قابلیت میزبانی چند اجرا به طور همزمان را دارد، توانسته جزو میراث جهانی یونسکو جا بگیرد.
اپرای مونته کارلو، موناکو
«اپرای مونته کارلو» در موناکو توسط «شارل گارنیه» (Charles Garnier) به عنوان قسمتی از کازینوی مونته کارلو طراحی شد. امروزه به اینجا «سل گارنیه» (Salles Garnier) هم میگویند. این اپرا هاوس در سال ۱۸۷۹ درهای خود را به روی تماشاچیان گشود. میتوانید از اجراهای اپرا و باله، سمفونی ارکستر و همچنین تئاترهای و امکانات آوانگارد اینجا نهایت لذت را ببرید.
رویال آلبرت هال، لندن
«رویال آلبرت هال» (Royal Albert Hall) طبق ایده «پرنس آلبرت»، همسر ملکه ویکتوریا در لندن ساخته شد. این ساختمان که جزو بناهای درجه یک دستهبندی شده است، در مارس سال ۱۸۷۱ به روی تماشاچیان گشوده شد. این سالن زیبا را برای درک و تحسین هر چه بهتر هنر و علوم ساختند.
بولشوی باله تئاتر ، مسکو
«بولشوی باله تئاتر» (Bolshoi Ballet Theater) در سال ۱۷۸۰ بعد از تصمیم شاهزاده «پیوتر اوروسوف» (Pyotr Urusov) در مسکو ساخته شد. او مقام منحصر به فرد مدیریت تفریحات روسیه را به مدت ۱۰ سال از کاترین دوم دریافت کرد. در طی این سالها، تغییرات زیادی در سطح شهر اتفاق افتاد اما هیچ کدام از آنها نتوانستند از زیبایی خالص این سالن تئاتر بکاهند. ساخت این بنا یکی از مهمترین قدمهای روسیه بوده است.
هارپا کنسرت هال، ریجاویک
«هارپا کنسرت هال» (Harpa Concert Hall) در شهر «ریجاویک» (Reykjavik) ایسلند واقع شده و با سر در شیشهای منحصر به فردش جزو بناهای شاخص شهر نیز به شمار میرود. طرح آن را از کوهستانها و دریای بزرگی که شهر را احاطه کرده الهام گرفتند. امکانات حیرت انگیز این سالن برای کنسرت، نمایشگاه، کنفرانس و جلسات و رویدادهای دیگر قابل استفاده است.
شکسپیرز گلوب، لندن
بعد از آن که «شکسپیرز گلوب» (Shakespeare's Globe) را در سال ۱۵۹۹ در انگلیس ساختند، این تئاتر الیزابتی در آتش سوزی بزرگی در سال ۱۶۱۳ ویران شد و سال بعد دوباره مورد بازسازی قرار گرفت. البته دوباره در سال ۱۶۴۴ آن را تخریب کردند و در سال ۱۹۹۷ با یک بازسازی مدرن از نو متولد شد. این سالن تئاتر توسط «سم وانامیکر» (Sam Wanamaker)، یک بازیگر و کارگردان بنا گردید.
تئاترو الا اسکالا، میلان
«تئاترو الا اسکالا» (Teatro alla Scala) در آگوست سال ۱۷۷۸ در میلان در ایتالیا ساخته شد. اولین اجرا این سالن هم به «نوئووو رجیو دوکاله تئاترو الا اسکالا» (Nuovo Regio Ducale Teatro alla Scala) شهرت یافت. این سالن میتواند بیش از ۲۰۳۰ نفر را در خود جا دهد که با این حساب جزو اپرا هاوسهای اصلی جهان جای میگیرد.
اپرای گوانگژو، گوانگژو
«اپرای گوانگژو» نمونهای عالی از اپرا هاوس با معماری دقیق و زیبا است که در شهر گوانگژو قرار دارد. زیبایی محض این سالن تا مدتها بعد از تماشای نمایش شما را شگفت زده خواهد کرد. اپرای گوانگژو توسط «زها حدید» در سال ۲۰۱۰ میلادی طراحی و بازگشایی شد.
اودئون هرودس آتیکوس، آتن
بسیاری از موسیقیدانان یونانی این تئاتر آکروپولیس را که در حوالی ۱۷۴ میلادی ساخته شده مفتخر کردهاند. «ادئون از هرودس آتیکوس» (Odeon of Herodes Atticus) که به هرودئون هم شناخته میشود، میزبان خوانندگان بزرگی چون «التون جان» (Elton John) یا «استینگ» (Sting) در شهر آتن در یونان بوده است. این سالن برای میزبانی از اجراهای تئاتری، موسیقی و رقص ایدهآل خواهد بود.
نظر کاربران
اپرای گارنیه منو ناخوداگاه یاد شبح اپرا میندازه