سینماهایی که فقط سینما نیستند
در این مطلب شما را با مکان هایی آشنا می کنیم که به علت موقعیت شان، امکانات تفریحی و رفاهی دیگری را کنار تماشای فیلم و نمایش مورد علاقه تان، به شما عرضه می کنند.
باغ هنر
باغ هنر که ساختمان خانه هنرمندان ایران را در خود جای داده در طول هفته میزبان برنامه های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی است که از سوی خانه هنرمندان ایران در آن برگزار می شود. بخشی از این برنامه ها عبارتند از پرده خوان یو تعزیه در ایام ماه محرم، سکوی شعر امروز، اجرای نمایش در آب، اجرای نمایش خیابانی، نمایشنامه خانی و... علاوه بر اینها سینماتک خانه هنرمندان ایران با نمایش فیلم های اکران نشده داخلی و فیلم های برگزیده جشنواره های بین المللی، فضایی برای نقد و بررسی آثار برتر سینمای ایران و جان فراهم کرده است.
تماشاخانه استاد عزت ا... انتظامی نیز یکی از سالن های تئاتر تهران در خانه هنرمندان است. در کل در این مجموعه، 7 نگارخانه، 2 سالن آمفی تئاتر، یک سالن کنفرانس، یک سالن نمایش، یک فروشگاه عرضه محصولات فرهنگی- هنری، یک رستوران گیاهی و یک کافه وجود دارد.
نشانی: خیابان طالقانی، خیابان فرصت (موسوی) شمالی، ضلع جنوبی پارک هنرمندان (باغ هنر) سینماتک
باغ فردوس
باغ و عمارت ییلاقی فردوس، در اراضی محمدیه به دستور محمدشاه قاجار ساخته شد. عمارت باغ فردوس در ۲ طبقه به سبک قاجاریه و معروف به گوش فیل بنا شده و از سال ۱۳۸۱ به عنوان موزه سینما مورد بهره برداری قرار گرفته است. هدف از احداث این موزه گردآوری، حفظ، ثبت و عرضه مناسب میراث سینمای ایران بوده و امروز گنجینه غنی و ارزشمندی از عکس ها، اسناد تاریخی، مکاتبات و قراردادها، نشریه های سینمایی و... است.
زمین های قسمت جنوبی و سراشیبی باغ با سنگ چین هایی به صورت ۷ قطعه مسطح و مطبق درآمده و روی هر یک از قطعات، استخری با فواره های متعدد احداث شده است. استخرها به گونه ای ساخته شده اند که از فضای سبزی طراحی شده و درختان چنار کهنسال راهنمای مسیر ورودی شما به باغ است. ابن هیثم از دانشمندان سرشناس ایرانی و اولین دانشمند فیزیک نور در جهان است.
نشانی: خیابان ولیعصر (عج)، نرسیده به تجریش
سالن آمفی تئاتر برج آزادی
برج آزادی، نمونه ای از نماد و نشانه های شهر تهران است که معماری شاخص آن که تلفیق طاق های معماری قبل و بعد از اسلام است آن را به نمادی زیبا از لحاظ معماری تبدیل کرده است. در این برج زیبا علاوه بر طاق سازی های باستانی، برج و باروهای دوران سلجوقی و غزنوی، کاشی کاری های فیروزه ای ایرانی، طرح پرطاووسی کاشی ها، کاربندی های زیبای بتنی، رسمی بندی و مقرنس کاری ها و همچنین نقاشی روی شیشه (ویترای) به سبک مدرن در سقف سالن تعبیه شده و چشم انداز فوق العاده ای به سالن بخشیده، سالن آمفی تئاتری در ارتفاع ۱۵ متری از سطح زمین قرار گرفته که به پیشرفته ترین فناوری های نمایش مجهز است.
این برج چند سالن نمایش، نگارخانه، کتابخانه، موزه و واحد سمعی- بصری، سالن نمایشگاه، سالن اجتماعات، سالن کنسرت و کنفرانس و... قرار دارد. طول این بنا ۶۳ متر، ارتفاع آن از سطح زمین ۴۵ متر و ارتفاع از کف موزه ۵ متر است و در ساخت آن ۴۶ هزار قطعه سنگ بریده و پرداخت شده به کار رفته است.
نشانی: تهران، میدان آزادی
برج میلاد تهران
برج میلاد مانند سروی قدکشیده از توان و دانش مهندسان ایرانی به عنوان نمادی شاخص در مجموعه میلاد تهران با برخورداری از بخش های مختلف و کاربری های متنوع امروزه به قطب گردشگری ایران و کلانشهر تهران تبدیل شده است.
نشانی: تهران، بزرگراه همت غرب به شرق، خروجی شیخ فضل ا... جنوب، مسیر اختصاصی برج میلاد تهران.
نظر کاربران
بسیار زیبا