وقتی منقل داریم، چی بپزيم؟
نمیشود كه هر بار ميروید پیكنیك و گردش جوجه كباب درست كنید. خسته ميشوید و بعد از مدتی دیگر حاضر نخواهید شد حتی لب به جوجه كباب بزنید.
نمیشود كه هر بار ميروید پیكنیك و گردش جوجه كباب درست كنید. خسته ميشوید و بعد از مدتی دیگر حاضر نخواهید شد حتی لب به جوجه كباب بزنید. به جای اینكه هر بار دم دستترین راه را انتخاب كنید، ميتوانید یك لیست از چیزهای دیگری كه كباب ميشوند داشته باشید تا قبل از پیكنیك بتوانید از بین آنها انتخاب كنید.
ذرت: برای درست كردن یك بلال خوشمزه علاوه بر منقل و زغال، باید یك سطل آب و مقداری نمك همراه داشته باشید و بلال را بعد از پخت در آب و نمك بگذارید.
كوكتل: به همراه نان برای ناهار مناسب است. كوكتلها را به آرامی به سیخ بكشید تا تكهتكه نشوند و روی حرارت بگذارید. یادتان باشد آنها را باد نزنید چون خیلی زود روی آنها ميسوزد و درونشان خام ميماند. بهتر است خیارشور و گوجه همراه داشته باشید.
چنجه: تكههای گوشت گوسفند كباب گران است اما بسیار خوشمزه است. میتوانید آن را با پیاز، ماست و رب انار مزهدار كنید. اگر حوصله دارید ميتوانید كباب كوبیده هم درست كنید اما دردسر زیاد دارد.
بادنجان و سیبزمینی: بهخصوص در تابستان كباب كردن بادنجان و خوردن آن به همراه ماست خیلی لذتبخش است. سیبزمینی را هم ميتوانید كنار غذای اصلی میل كنید. برای این كبابها نیاز به مقداری ورقه آلومینیومی دارید كه سیب زمینی و بادنجان را در آن بپیچید و لای زغالها بگذارید.
ارسال نظر